Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gloriosa Trinita |
Chce zadedykowac dla Was wiersz :) i oczywiście dla grupy z Gloriosy z Proboszczem na czele. Mam nadzieje że coś sie tam zmieni :) tak tak dla Ciebie Infol tez :) Pisze do Ciebie Nie przywiazuj sie do władzy Masz ją na chwile jak hiena kość antylopy Pod leniwym spojrzeniem lwa Nie przywiązuj się do tego kim jesteś Kimkolwiek jesteś Bóg jeden wie kim bedziesz jutro Nie przywiązuj się do rzeczy Nie zatrzymasz ich Jak piasku i wody w dłoniach Nie przywiązuj się do ludzi Tylko ich kochaj Sam wiesz dlaczego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gloriosa Trinita |
Dostalem sms od jednej osoby z kółka to dopisze bo widze ze czytacie Czasami dobrzy ludzie pokryci są tatuażami, a czasem najgorsi jakich spotkasz chodzą co niedzielę do kościoła. Czas Kochani na rachunek sumienia i na zmiany :)
|
|
O co chodzi? Która z Krzyża, czy Miłosierdzia :)
|
|
z Wyszynskiego od Ambroziaka ale to bez róznicy bo znam np. Wyszkow tez.
|
|
no i Bialorus znam i Mediolan i San Benedetto i Ameryke Płd znam i to dobrze :)
|
|
i ciebie znam Ryszardzie poczytaj temat co zalozyl Infol pt. protestuje :)
|
|
i ja was znam i też miałbym dużo do powiedzenia DD
|
|
np. ks. w okularach na plaży DD
|
|
Chyba i mój czas się wypowiedzieć p.czap...i cze..., co wy na to? przecież prosiłem a nie zostałem wysłuchany DD
|
|
no ilu jest jeszcze ludzi co was zna a siedzi cicho :) jedna rada nie przykrywajcie swoich wad wiarą kazdy je ma ale nie kazdy kamufluje pod sztą Jezusa stworzyliscie firme gdzie jest szef itd ja jak chodzilem to tylko i wylacznie dla Boga bardzo mi sie podoba wznoszenie rąk przy modlitwie Ojcze Nasz bo doroslem w tym kraju skad wy to sprowadziliscie i wlasnie tam studiowalem biblie
|
|
Daras czytales co pisalem w temacie tego Infola ? Tam jest szczera prawda od kiedy mialem 8 lat. Nie przejmuj sie oni nie wysluchaja nikogo i dla Ciebie lepiej bo Ty bys sie zwierzyl, otworzyl a oni by Ci pozniej d... Obrobili jak to robia szefowej M......i kazdemu z osobna.
|
|
Podnoszenie rąk, modlitwa,itd-piękna przygoda z Bogiem,ale h,......... to co z................................,..........,.......,............,..,...........,........................................................,..........,........,............,.............,,,..........................spotkamy się DD
|
|
Chętnie bym z tobą porozmawiał w 4 oczy, zostaw tego infola bo to sciema, pani M to p. M, posty czytałem wczoraj i myślę, że mam wiedzę większą od twojej w tym temacie, ale nie na forum, pozdro DD
|
|
Daras ja obecnie mieszkam w Biesach i modle sie wlasnie tak w lesie tylko Bóg i ja, no moze jeszcze jakies ptaszki. Ale to wznoszenie rąk do Boga to tak jakby inny przekaz, a ten w okularach to myslalem ze spoko gosc, prałat nie jest zły, ale jak byś juz chcial pogadac z tym z Mediolanu to graniczy sie z cudem chociaz spoko jest
|
|
mam ponad 500 km i nie wybieram sie do Lomzy masz jakas karte sim ktorej nie uzuwasz ? Jak tak to podaj num do Rysia temat infola daj poczytac zonie zainteresuje ja, tak mi sie wydaje
|
|
To znajdz mi jakiś kąt bo marzę o tym by być na odludziu, bo ten świat to nie dla mnie, ale nie mam wyjścia. Ten w okularach to nie ten o, którym myślisz. Prałat jest ok, ale... DD
|
|
znajde Ci masz tu zaje.....duzo znajomych i uwierz mi ze tu odzyjesz od tych zaklamanych ludzi z lepszego sortu kuzwa jak tu zrobic zebys mi podal namiary Pralat to nawet czasami smieszny jest pamietam go w spodenkach we Wloszech zartwnis :)
|
|
Namiary ci podam, pomyślę jak.Ogólnie to wszyscy ludzie w GT to super ludzie,lepsi od... .Cięzko pracują, kościół, spotkania itd, na okrągło, podziwiam ich. POZDRAWIAM CAŁE GGGGGGGGGGGGGTTTTTTTTTTTTTTTTT,ps............ DD
|
|
mam, mam :) domek do remontu na wyspie survival na maxa, bez prądu chatka jekies 20 m kajak trzeba skrecic jakis bylem tam kiedys, mieszkalem tydz z kumplem ognisko gitara dowiedzialem sie teraz wolna jest organizacja i jest super, wody pitnej nawiesc, mieso zasolic i mozna zyc jak pustelnik
|
|
A ja o tym nic nie wiem ,dopiero w google wrzucilem ,patrze ,ze w Lomzy centrum krajowe .
|
|
a mnie w G wkurzalo to ze w kosciele sie sciskali a pozniej obrabiali d.... A tej M...szefowej to juz hurtowo, w sumiw to ja ją lubie, nic do mnie nigdy nie miala ma fajnego sympatycznego i skromnego meza. Wkurzalo mnie tylko to wysluchiwanie, ta taka a ten taki....... A wkurw.... Juz mnie to jak pozniej pizdu mizdu i strzelaly tej samej osobie komplementy
|
|
dreptak pijaku haha
|
|
Jaki pijaku . Jak napisalem w temacie mlodego taty ,ja tylko przeciery warzywno owocowe wlasnej roboty . Dzisiaj byla marchew,jablko ,cytryna .
|
|
Zbyszku w GT sami konsekrowani prawie same anioły :)
|
|
ok ZBYCHU wchodzę,idę spać,do jutra DD
|
|
A kto \" to ten z Mediolanu \"? Brzmi jak ojciec chrzestny z sensacyjnego filmu.
|
|
Ruch ma swoj kanal na YT : https://www.youtube.com/channel/UCcncSU5zRV0qDEXPGFfkYxQ
|
|
dreptak zartowalem haha Rysiu ja wiem ze tam same Anioly ja tam nie pasowalem jak to Cor...z Milano mnie nazwal alkoholi ale wino odemnie bral czytales temat Infola ? Daras do jutra :) dreptak no prawie jak Corleone ale tylko prawie mysle ze zrozumiales haha
|
|
dreptak na jednym z tych filmow tez jestem haha
|
|
....trzyletni okres przygotowania do prywatnej konsekracji - życia dla Jezusa - przyjęcia drogi i stylu życia duchowością Ruchu Gloriosa Trinita.... to cos takiego w tym ruchu znalazlem .Z czasem to sie pewnie wyodrebni z KK jako oddzielna sekta . To Zbychu chociaz zaczales ten okres ,bo jak podajesz juz byles \"swiatowiec\" w tym ruchu to przez jakis tam etap przeszedles ?
|
|
\"dreptak na jednym z tych filmow tez jestem haha\" tak sobie pomyslalem ,ze pewnie gdzies sie tam poniewierasz...
|
|
ja tam jestem leze pod krzeslami ale reke widac wypilem cale wino i butelke samogonu
|
|
To ktora jest ta czarnula ,szefowa czy jak tam ?
|
|
mnie nie chcieli konsekrowac bo nie rabie d.....za plecami tylko wale prosto z mostu taki szatan jestem a Anioly po modlitwach musza sie odstresowac i obgadac kogos :) no wiesz ciacho winko i rabanie szczytem chamstwa bylo to ze bylismy w grupie na modlitwie w jednym domu wszyscy razem fajnie jest a jedna nie mogla zostac na poczestunku jakies tam sprawy miala i poszla nie zdazyla z klatki wyjsc a juz na nia nadawaly haha normalnie dom wariatow haha
|
|
ta szefowa nie jest czarnula ona jest bardzo piekna jak masz dobry gust to znajdziesz na filmie :)
|
|
Wiesz co mi sie nie podoba ? Moze jestem przewrazliwiony ,moze za duzo koncertow przepracowalem ,ale jak zobaczylem nazwe ruchu napisana razem to musialem sie na chwile zatrzymac zeby nie odczytac gloriasat...ca . Gust mam troche specyficzny ,to pewnie nie rozpoznam -patrze na sylwetke czy wysportowana ,czy nie .Tak,ze jakas lalka na buzi moze przeze mnie byc uznana za szkarade :-)))
|
|
ta jest piekna uwierz mi ja ztych wybrednych haha szukaj dalej, sliczna buzia ladne zadbane wlosy, zgradna i drobna :) moze ja znajdziesz przy mezu bardzo przystojny facet z taka mila buzia dobrali sie :)
|
|
Fajna para to prawda, tak jak W.i I. Kom., fajni ludzie.Za dużo pracują w ruchu kosztem swojej rodziny- tak myślę, ale przykład można z nich brać,dają świadectwo. A CO DO PANI M. wszyscy po niej jadą bo jej zazdroszczą, jest ładna, inteligentna, wygadana,itd. M.jeśli to czytasz to pewnie przydziobałem, pozdrowienia DD
|
|
Oni juz pewnie czytaja, ja w sumie wiedzialem troszke o nich od dawna i moze nie powinienem pisac :) Ale czasami komus trzeba wytknac blad zeby zrozumial. Np. Ja dzis rano poszedlem do lazienki i gdyby nie lustro to bym nie wiedzial ze musze sie ogoli :)
|
|
Szkoda, że odchodzą od wspólnoty jaką jest kościół powszechny:( Zbyszek ty po prostu nie chciałeś płacić dziesięciny na wspólnotę :) Kasa i tak idzie do Mediolanu
|
|
nie wiem o co Ci chodzi, czego nie chcialem placic ? A Ty jeszcze tam chodzisz ?
|
|
A jak Rysiu juz tu jestes to mam pytanie. Jaki jest sens odmawiac rozaniec na plazy ? Na pokaz ? Jacy to my idealni. Czy nie lepiej w jakiejs salce ? Tym bardziej jak 10 m od nas laska sciagnela stanik i wystawila cycki do slonca. Ja jestem typem obserwatora i widzialem te blledne krazenie oczu facetow :)
|
|
O takie zycie Ci chodzilo ? Julek jest jednym z tych szczesliwych, bardzo dobry czlowiek nie chodzi do kosciola.nie modli sie na pokaz tylko sam w swojej pustelni. By oddal ostatnia kromke chleba chociaz mu sie nie przelewa. Ciekaw jestem kto z Gloriosy by pomogl, jak kazdego no prawie kazdego strzela.......kiedy drugiemu sie wiedzie. Poczytajcie o tym wspanialym czlowieku :) http://www.carpatiabiznes.pl/podkarpacka_kreatywnosc,juliusz_z_bieszczad_jedyny_taki_pustelnik.html
|
|
A ile razy ksiądz na ambonie mówi, żeby do kościoła przychodzić skromnie a niejedna jak się odp....i to aż strach, nie każdy wprowadza zasady do swojego życia, ja też nie, nie jestem ideałem. Pan BÓG stworzył człowieka nagiego, ale różaniec na plaży to chyba przesada. Nie jestem przeciwnikiem kościoła, wręcz przeciwnie, ale ludzie tu apel ogarnijmy się, bo Pan nie liczy różaniców tylko to co mamy w sercu i jakimi ludzimi jesteśmy. Tak jak ty Zbychu mówiłeś o tej kobiecie, która prosiła o 2 zł, to piękne świadectwo, podobało mi się. Najważniejsze jest to, że zrozumiałeś i zobacz, że boli cię to do dziś bo o tym mówisz i dla mnie jesteś wielki. Ja np. prześladowałem swoją koleżanke w podstawówce, byłem głupi.Ona była biedną dziewczynką z patologicznej rodziny, a ja jej dokuczałem z kolegą myśląc,że nic się nie dzieje.Żałuję tego do dziś i sumienie wyrzuca. I to też jest spowiedż w pewnym sęsie jak ktoś się przyznaje do grzechu publicznie. Do spowiedzi powinniśmy chodzić, sam dawno nie byłem bo nie jestem jeszcze gotowy i nie lubię słuchać nauczek, jestem świadom swych grzechów. Może za dużo się rozpisałem ale czsem trzeba, pozdrawiam cieplutko humor dnia-załużmy własny kościół DD
|
|
widzisz takie wydarzenia z przeszlosci beda bolaly do konca zycia ale tyllko wrazliwych ludzi po innych to splynie nawet po niektorych z GT ja nie chodze do spowiedzi do kosciola spowiadam sie bez posrednikow Bogu gdzies w lesie ja jesli juz chcesz isc to idz do Kapucynow tam jest fajnie lubie ich i nikt Cie nie bedzie pouczal :)
|
|
jesli chodzi o ubior na odpi..... To zrob tak jak ja idz na msze troszke wczesniej usiadz w lawce i jak wchdza modelki na wybieg obserwuj te co siedza Oczy maja jak kameleon i tylko pomiedzy soba szu szu w lawce. Zdazaja sie takie ze potrafia palcem pokazac.... GT wybaczcie ta moja nieufnosc i czujnosc ale za duzo krzywdy dostalem w kosciele Teraz jestem czujny ja zolnierz na misji :)
|
|
Sorki ale temat jest blokowany :( Mamy cenzurę:)
|
|
jak to blokowany ? To nawet nie mozna sobie popisac oj Rysiu juz dzwoniles do moderatora spoko dam Ci znac jak zaloze na fejsie tam popiszemy bo tu tylko o kebabie mozna pisac ot zycie widocznie prawda jest komus nie wygodna czyzby sekta czy mafia
|
|
dzemik a tam u was w gorach tez kebabiki sa z baranow?
|
|
ja wole dziczyzne i wolowinke w wolnego wybiegu budek z kebabem nie ma i dzieki Bogu to tak jak by w jakies Zakapiorskiej knajpie wlasciciel puscil piosenke.... Jestes szalona haha
|
|
ja wole dziczyzne i wolowinke w wolnego wybiegu budek z kebabem nie ma i dzieki Bogu to tak jak by w jakies Zakapiorskiej knajpie wlasciciel puscil piosenke.... Jestes szalona haha
|
|
Patrze ,ze w miare postepu tematu Zbychu coraz bardziej sie zbliza do swietosci .
|
|
Zbychu, nie wszyscy w Gloriosie są tacy, uwierz! ;)
|
|
wiesz moze i tak moze nie kazdy, ale to nie dla mnie ja jak siadam przy stole i wsrod 12 osob jest jedna co jak rozmawia ze mna ucieka wzrokiem lub zagryza wargi poprostu wstaje i wychodze a najbardziej mnie wkur.....jak ktos sie podlizuje i mi slodzi wiem ze to nie jest szczere wkurza mnie tez kiedy komus pomoge a on pozniej mnie klepie po plecach no i opowiada innym jaki ja jestem dobry itd przeciez to nie ja pomoglem tylko Bóg ja tylko dostarczylem pomoc. Ci co mnie znaja wiedza ze jak pomoge maja nadal sie zachowywac tak jak przed Jest powiedzenie takie. Rób dobrze i zapominaj bo jak zrobisz zle to bedziesz musial pamietac :) Pisze na tel mam male klawisze a pazury duzo moga byc bledy
|
|
dreptak ja do swietosci haha dobre zwyklym grzesznikiem z gorszego sortu jestem ale zawsze soba Nagi bez butow ale ty, badz soba :) Rysia nie mysl ze jestem desperatem piszac tu wypociny bo chce tam wrocic. To raczej graniczylo by sie z cudem :) Ale jak was kiedys spotkam i bedziecie potrzebowali pomocy to pomoge :) I to z usmiechem na twarzy :)
|
|
Ludzie są jacy są. Wszędzie tacy sami. Czy Jezus widząc błędy swoich uczniów wypiął się na nich?
|
|
Właśnie !! ADALL
|
|
Masz racje. Ale wytlumacz mi jaka jest roznica modlitwy w kosciele, na plazy i w grupach w waszych domach pomiedzy moja modlitwa gdzies na kamieniu w lesie?
|
|
otóż to ,różnica prawdopodobnie żadna. Liczy się szczerość ,wiarygodność ,oraz Wiara w dobro Pomysłowo.
|
|
Podbilem dla was temat pt Prostestuje jak nie czytaliscie. Tam jest opisane 35 lat mojej kariery z kosciolem z ludzmi co ukrywaja sie po szatą Jezusa. Wstyd.... Myslalem po latach moze odnajde sie w GT ale po wyjezdzie do Wloch stwierdzilem ze to jeden ....brzydkie slowo jak sie bawilem w performera to bylo to w Radymnie k/Jaroslawia podkarpackie pod kosciolem magiczne 1.45 zl Na drugi dzien w Jaroslawiu pod Lidlem tez z kamerami pasowalo nam bo blisko hotelu. Tam w kilka godzin bym zebral 100 zl tyle tylko ze nie bralem jak ddawali to mowilem ze to prowokacja ale zapisywalem. Porownanie Lidl i Koscol fajnie co :)
|
|
Dobromil dokladnie tak jest bo Bóg jest wszedzie a skoro jest wszedzie to widzi moje grzechy. Na jaka cholere mam je mowic ksiedzu jak moge bezposrednio przeprosic Boga
|
|
„Jeśliby twój brat zgrzeszył, to idź upomnij go w cztery oczy. Jeśli cię usłucha, pozyskałeś brata. A jeśli cię nie usłucha, weź z sobą jeszcze jednego albo dwóch, aby na zeznaniu dwóch albo trzech świadków opierała się cała sprawa. A jeśli ich nie posłucha, powiedz Kościołowi, a jeśli Kościoła nie posłucha, to niech będzie dla ciebie jak poganin i celnik. Zaprawdę powiadam wam, że cokolwiek zwiążecie na ziemi będzie związane w niebie, a cokolwiek rozwiążecie na ziemi, będzie rozwiązane w niebie. I powiadam wam: Jeśli dwóch z was zgodnie o coś poprosi na ziemi, Ojciec mój w niebie da im. A gdzie dwóch albo trzech zbierze się w imię moje, tam Ja jestem pośród nich.” (Mt 18,15-20)
|
|
Wiec ja proponuje zabrac wszystkie sklepy od Lidla i przerobic je na koscioly i ewentualnie odwrotnie .Ale to niech juz bedzie przedmiotem nastepnej sesji sejmowej.
|
|
ryska ja biblie znam studiowalem ją za granica 3 lata a spotkania byly trzy razy w tygodniu. Pytanie czy co niektorzy fanatycy GT chca ją zrozumiec czy tylko szpanowac, wywyzszac sie jak pan Cor....z Mediolanu Nie przypominam sobie zebym podpisal z nim jakas umowe, szefa juz nie mam kilkanascie lat i jakos sie nie zanosi zebym mial. A jjak chce palic glupa to niech pali przy kim innym na mnie wrazenia nie zrobil. Chciaz bardzo sie staral zeby zablysnac contadino :) dreptak super pomysl trzeba sprawdzic biedronke :)
|
|
Zbychu, widać, że jesteś bardzo poraniony przez życie... Pan Bóg lubi takich ludzi. To są Jego najlepsi wojownicy. Jak Św. Paweł ;)
|
|
ja wiem ze Bóg mnie kocha, rózne sa sytuacje w zyciu ale nie zdazylo sie zeby kiedys mnie opuscil :) roznica jest ta ze moja wiara nie polega na jakis pokazach jestem zwyklym szarym czlowiekiem i dobrze mi z tym nie mam kompleksow i nawet na tym spotkaniu nie zalezalo mi gdzie bede siedzial no wiesz tam w tym teatrze czy cos takiego inni walczyli o miejsce z przodu ja moglem i byc na koncu pod sciana haha jaka to roznica wazne ze w srodku to tak samo jak wsiadaja do samochodu kazdy do przodu sie pakuje a ja im mowie ze jak usiade z tylu to tez dojade :) tam nawet fochy byly na scenie ktora gdzie ma stanac z gitara normalnie cyrk bo jak by stanela 20 cm w prawo to juz by jej nikt nie slyszal jak gra :)
|
|
3 lata za granica ? Studiowanie Biblii ? Toz Ty ksiedzem chyba chciales zostac ....a moze jestes?
|
|
12 lat za granica i 3 lata bibli, mialem takie przeblyski zeby isc na ksiendza ale szybko mi minely jak zauwazylem co sie dzieje no i jestem za glupi ksiadz musi byc inteligentny ja taki nie jestem ale dobrze mi z tym z takim jak ja kosciol by splajtowal, ja bym nigdy nie wzial za pogrzeb, slub, msze itd wszystko za free by bylo i kosciol w ruinie :) rowerami by jezdzili :)
|
|
Wczoraj tak spojrzalem na strone i strukture . Zaciekawilo mnie ,jak to jest ,ze Lomza jest centrum w PL,ten ksiadz prezydent nie jest z Lomzy ,sporo osob z Lomzy na szczeblu centralnym i krajowym . A generalnie po co te struktury ?
|
|
Cyt. \"tam nawet fochy byly na scenie ktora gdzie ma stanac z gitara normalnie cyrk bo jak by stanela 20 cm w prawo to juz by jej nikt nie slyszal jak gra :)\" Zależy do jakiego zespołu się trafi...;)
|
|
a tak na marginesie to chyba wiem kim jestes szkoda tylko ze takich jak Ty jest malo w GT powinni brac przyklad z Ciebie :)
|
|
dreptak tu Ci rysia moze odpowie jak to sie zaczelo ja za cienki bolek jestem :) rysia chodzi mi o zespol z Wyszynskiego :) trzeba im mowic....ale po co te nerwy :)
|
|
Żniwo wprawdzie wielkie, ale robotników mało... Bierzmy się zatem do roboty! Szkoda, że jesteś daleko, bo zaprosiłabym Cię na środową Adorację... Być może zmieniłbyś optykę patrzenia ;)
|
|
bylem juz i nie zmienie zdania zaczelo sie od tematu tego Infol pt. protestuje nie bylo mnie na tym forum kilka lat wpadlem posmiac sie o kebabach a tu za chwile ten temat i dlatego tam opisalem wszystko duzo widze w kosciele bo nie jestem zaslepionym fanatykiem tylko zwyklym katolikiem dzieki za zaproszenie ale przewiduje ze juz mnie tam nigdy nie zobaczycie przekaz dziewczynom zeby nie obgadywaly szefowej M i siebie na wzajem bo kazdy z nas ma wady ja jak cos odwale to zerkam w lustro i mowie do siebie jaki z ciebie h.... :)
|
|
Jezus widział to wszystko, cierpiał, napominał i robił swoje. I Ty czyń podobnie. Napominaj, ale z miłością, a najlepiej cicho, swoim przykłądem i w pokorze serca. To działa skuteczniej niż niejedno kazanie ;). My nie zbawimy świata, bo to zrobił On. Pozdrawiam Cię serdecznie, bo za chwilę idę do Kościoła. Jeśli chcesz, pomodlę się za Ciebie :).
|
|
jednak Ty to Ty znam Cie dobrze a jak chcesz sie pomodlic to bardzo prosze i dziekuje Pozdrawiam
|
|
:)
|
|
Zbychu jak tam mój domek jest do sprzedania czy do wynajęcia?Może kiedyś nadarzy się okazja abym się tam wybrał na własne rekolekcje i przegląd swojego życia, a póżniej do ciebie na dziczyznę i... haha.Jak by co to napisz na email- dariuszpape@wp.pl, for muowicze też mogą skorzystać jeśli ktoś ma coś ciekawego do powiedzenia. pozdro i śmiać mi się chce bo M. to chyba była w bondzie i też blondynka DD
|
|
Daras a Ty co przespales caly dzien ?
|
|
teraz dopiero Twoj pozt mi sie wyswietlil wtedy nie widzialem najpierw poczytaj jak zyje Juliusz link masz wyzej. Domek jest na wyspie bez pradu wody itd mnie to sie podoba takie zycie, kwestia organizacji zasolic mieso, drewno na zime, nafta do lampy itd. Jak dasz rade to jest za free wyremontowac trzeba troszke tzn kilka desek i sciany naprawic i zaczniesz zyc od nowa. Gier tez odnawia tratwe ktora uratowala mu zycie po tym jak cpal z Ryskiem z Dzemu pozniej odszedl od zespolu i wyjechal w Biesy wpisz na yt tratwa blues albo Gier Giercuszkiewicz mieszkal lata na tratwie bedziesz potrzebowal jakas stara lodke
|
|
Teraz zobaczylem ze jest meil, jesli chodzi o M to powinna byc bardziej mila.mnie ludzie lubia i jakims dziwnym sposobem szybko zawieram znajomosci i zapraszaja mnie do siebie. Na swiecie jestesmy my nie ma ty, on, ona itd tylko my jedna wielka rodzina. Pokonujemy tu jakis odcinek drogi jeden dluzszy drugi krotszy. Tak wiec powinnismy sie szanowac nie wazne kto co ma czy biznesmen czy zebrak. Zapewne powiesz ze jestem debilem ale np jak jade do Tesco i stoi pod sklepem bezdomny to pierwsze dam mu kase. A w sklepie kupuje dwa penda kielbasy bulki i dwie maslanki i siadam z nim przed sklepem zeby wcinac razem. Nie raz spotkali mnie w takiej sytuacji znajomi kiedys sie dziwili teraz juz nie bo mnie znaja :) a ja mam z tego radosc i gra :) spadam spac....chyba :)
|
|
Zbychu, ale z Ciebie samarytanin, prawda jest taka że jak widać w temacie nikogo nie interesują Twoje związki z Gloriosą i to co piszesz. To że komuś pomagasz i nie lubisz jak Ci się podlizują potem... to po co o tym się chwalisz, że taki wpływowy jesteś.. daj już spokój. A propo Gloriosy jakoś szczególnie popularna nie jest, więcej ludzi chodzi na tradycyjne msze mimo całego marketingu przy tym ruchu.
|
|
tarczyn jak nikogo nie interesuje i Ciebie tez to po jaki h...to czytasz i robisz z siebie debila piszac tu sam sobie zaprzeczasz desperat czy co ? Poczytaj o kebabie lub o powiekszaniu penisa Gloriosa jest dobrem glosi slowo Boga a jak nie wiesz co to jest to juz nie moj problem tam tylko wiekszosc ludzi musi sie zmieniic na bardziej skromnych a nie robic na pokaz jaki to ja swiety Idzie gosc do Piatnicy po zone, na moście stoi jeden co go prosi o pare zlotych ten go ignoruje majac kupe kasy i odchodzi. Wraca ta sama droga z zona po reke, szczesliwy i usmiechniety a na moście policja straz i pogotowie. Wyciagaja goscia ktory skoczyl z mostu i sie zabil A wiesz kim byl ten czlowiek ? Tak to byl ten co prosil o pare zlotych. Tak wiec kur.....wa te pare zloty by uratowalo mu zycie i moze przez te pier....kilka zl by dozyl nastepnego dnia i znalazl prace. Tak prace czyli ten pierd....sens zycia. I dlatego to wszystko pisze zebysmy nie byli mendami. Ja tak bardzo kocham ludzi Ciebie tez.
|
|
ta.. Cześć i dalej kochaj.
|
|
tarczyn uciekles z psychiatryka ? Wracaj tam to nie jest ten czas, wroc na leczenie dla Twojego dobra
|
|
był tu taki jeden Andjriu co pisał podobne farmazony jak ty, też coś z ..... miał nie tak. Prawda jest taka że świat o tobie nie pamięta, mało znaczą twoje tu wypociny i chwalenie się samarytaństwem dokonanym. Pomagaj tam gdzie jesteś.
|
|
chodzi o to ze pomagalem tam gdzie ty jestes tez i moze nawet chlales za moje bo nie wiesz kim jestem a w Lomzy duzo ludzi chlalo za moje :)
|
|
siema gloriowicze co tak tu ucichło, nie macie za co chlać? DD
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |