Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Powróćmy nad Narew ! cz CXCVI |
1.VII.1975 r. wprowadzono reformę administracyjną kraju. W skład nowego województwa łomżyńskiego weszły niedoinwestowane i zaniedbane tereny powiatów z obrzeży dawnego województwa białostockiego. Dotyczyło to również kultury fizycznej. W nowo powstałym województwie istniało tylko 6 klubów sportowych jedno i dwusekcyjnych, żaden szkoleniowiec nie pracował na całym etacie. Województwo nie posiadało hali sportowej, basenu pływackiego, brakowało sal gimnastycznych. Studia Łomżyńskie nr XI Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa naukowego czesław
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Powróćmy nad Narew ! cz CXCVI |
Czesław znam osoby ,który wymieniłeś w poprzednich postach pękałem z nimi kawalerkę miedzy innymi, Steczkowski Andrzej, Steczkowski Jerzy, Poniat Jan, Poniat Wiesław, Bargielski Wojciech, Kopański Jan, Rybicki Czesław i wielu innych.Pozdrawiam. waldek27 No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!
|
|
Cieszę się, że wywołuję wspomnienia, mam nadzieję że miłe. czesław
|
|
Jeśli chodzi o wspomnienia z tymi typami to są tylko i wyłącznie miłe.Pozdro. waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |