sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Powróćmy nad Narew ! cz CXCVI

1.VII.1975 r. wprowadzono reformę administracyjną kraju. W skład nowego województwa łomżyńskiego weszły niedoinwestowane i zaniedbane tereny powiatów z obrzeży dawnego województwa białostockiego. Dotyczyło to również kultury fizycznej. W nowo powstałym województwie istniało tylko 6 klubów sportowych jedno i dwusekcyjnych, żaden szkoleniowiec nie pracował na całym etacie. Województwo nie posiadało hali sportowej, basenu pływackiego, brakowało sal gimnastycznych.

Studia Łomżyńskie nr XI
Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa naukowego

czesław

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Powróćmy nad Narew ! cz CXCVI

Czesław znam osoby ,który wymieniłeś w poprzednich postach pękałem z nimi kawalerkę miedzy innymi, Steczkowski Andrzej, Steczkowski Jerzy, Poniat Jan, Poniat Wiesław, Bargielski Wojciech, Kopański Jan, Rybicki Czesław i wielu innych.Pozdrawiam.

waldek27

No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!

Cieszę się, że wywołuję wspomnienia, mam nadzieję że miłe.

czesław

Jeśli chodzi o wspomnienia z tymi typami to są tylko i wyłącznie

miłe.Pozdro.

waldek 27

Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org