środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dla dziecka :)

Witam wszystkich :) mam pytanie... gdzie w Łomży można kupić w przystępnych cenach wszystko dla swojego pierwszego dziecka? Np. wózek,łóżeczko itd

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dla dziecka :)

Fartlandia centrum 4+

Klid

Tam jest mega drogo wiec raczej musimy z żoną poszukać innych sklepów

kup uzywane np na olx przeciez nie maja 100 tys km przebiegu

Żona sie uparła na nowy wózek i łóżeczko więc dla tego pytam... W JAKIM SKLEPIE W ŁOMŻY sa przystępne ceny a nie jak w FARTLANDII... :)

to wytlumacz zonie ze to bez sensu, materacyk nowy ale reszte wymyjesz
i gitara

to wytlumacz zonie ze to bez sensu, materacyk nowy ale reszte wymyjesz
i gitara

Jak więcej ludzi sie wypowie tak jak Ty to pokażę jej tą konwersacje że wiecej ludzi ma takie same zdanie jak ja i może sie przekona ;) heh

przy pierwszym dziecku kupowaliśmy wszystko nowe, potem oddaliśmy za psie pieniądze żeby przy drugim kupić używane (ironia losu :)) i to chyba było najlepsze wyjście bo można kupić fajny markowy wózek w dobrym stanie i w dobrej cenie, łóżeczko od początku mamy używane odkupione od koleżanki więc co tu więcej będę pisał kupujcie używane tylko nie kota w worku ;)

przeciez wiekszosc tak kupuje, czym sie rozni nowy od uzywanego
tak samo jak ciuszki dzieci szybko rosna dzis jest dobre a za dwa tyg mozesz
schowac do szafy lub sprzedac
ludzie kupuja i za chwile sprzedaja na olx

Pewnie ,ze tak .

Pojazd szybko trzeba bedzie wymienic ,tak samo lozeczko .

Dawno to bylo ale jeszcze pamietam :-).

lepiej kupic za roznice pampersow bo na poczatku beda takie kupy
po pas haha

Pierwsze dziecko a wy chcecie jakimiś odkupionymi gratami się wymigasć ?

WSTYD !!!!!!!!

A ja polecam zakupy w Olsztynie - niby dojazd trzeba doliczyć, ale różnice w cenach są ogromne. Są tam 3 hurtownie z dziecięcymi artykułami: KANGUREK (duży wybór, spora przestrzeń, wszystko poukładane kategoriami), MALUSZEK (tu polecam wózek Rico Nano - cena najniższa, której nawet w internecie nie dostaniemy) i BOBAS (duży wybór, miła obsługa).
Całą wyprawkę można kupić za kwotę, którą w Łomży byśmy musieli wydać na kiepskiej jakości sam wózek...
Porównywaliśmy ceny z cenami w internecie - porównywalnie do najtańszych na znanym portalu, a można wszystko zobaczyć na własne oczy, dotknąć, wybrać.
Polecam!

maruda nie kazdy rozpie...kase na prawo i lewo jak Ty kolego
no ale Tobie podobno politycy placa

zobaczcie na allegro

Toffik ,

a ja proponuje ,zebys mamie swojego dziecka kupil dobry blender .

Jak nie macie oczywiscie .Wrzucasz owoce ,warzywa -minutka i mama i dzidzius odzywione jak nalezy .

Ja jem bardzo duzo owocow i warzyw ,ale przyznam sie ,ze dlugo sie przed tym bronilem ,bo uwazalem ,ze co za roznica jak sobie moge normalnie zjesc .
Znajomy powoli mnie uswiadamial -np.teraz juz wiem ,ze skorka od banana zawiera wiecej potasu niz banan i wszystko idzie na przemial .

Samopoczucie znakomite .

Pal licho ten wozek .

Kup kwiaty ,nagotuj zalewajki ,przygotuj blenederem przeciery i zdecydujcie czy nowy czy stary .

Bardzo dziękuję za wasze odpowiedzi :) Motylek Twoja podpowiedz z Olsztynem napewno nam się przyda ;) Czasami tam bywamy więc co nam zależy zajechać w któreś z tych miejsc co napisałaś... A co do wypowiedzi ,,Dreptak\" to moja księżniczka zjada dużą ilość owoców jak tylko zaszła w ciążę i dostarcza tej mniejszej księżniczce w brzuchu dużo witamin ;)

toffik wszystkiego co najlepsze :)

:) Nie będę dziękował żeby nie zapeszać ;) Tylko niech mała sie zdrowa urodzi :)

nie dziekuj :) posiedz w necie i porownaj z tym Olsztynem
jak mala roznica to lepiej nowe ale +50 proc to juz kasa
na ktora moze sobie pozwolic tylko maruda ja nie

Łóżeczko znalazłam na allegro nowe x całym wyposażeniem za 500 zł. Natomiast wózek kupuje używany również przez internet bo nie stać mnie na taki jaki chce ze sklepu. Zamiast za 2500 zł kupuje używany za 800 zł. Pierwsze dziecko też w używanym wózku wychowałam i to był dobry pomysł bo co z nim później zrobić? Zamiast ciągach się ze sprzedażą go za parę stów wole po drugim dziecku oddać komuś kto będzie potrzebował

Właśnie bardzo dobry pomysł z tym allegro :) Patrzylismy łóżeczka i z całym wyposażeniem sa właśnie za 500zl i tez bysmy chcieli łóżeczko nowe a ewentualnie wózek używany. Ale moim zdaniem to jeśli ktoś z rodziny ma tw dwie rzeczy w dobrym stanie i chętnie odsprzeda za dobrą cenę to lepiej brać... nie ma co szastać kasą bo ona sie przyda na wiele innych potrzeb dla dziecka ;)

...można zrobić ładny drewniany na zamówienie u stolarza, kółka od kłada i gitara

DD

Byś sie pokazał ze swoim dzieckiem w takim wózku gdzieś ? ;) hehe

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org