Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Protest Infola o ksieNdzow cd. |
Poprzednie wiadomosci http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=728347&t=728347
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Protest Infola o ksieNdzow cd. |
czasami mi sie podojnie wkleja, tamten pusty moge sprzedac nufka sztuka pan ksiondz nie odbiera tel pewnie sieste ma :)
|
|
czasami mi sie podojnie wkleja, tamten pusty moge sprzedac nufka sztuka pan ksiondz nie odbiera tel pewnie sieste ma :)
|
|
Pewnie telefon na podsluchu .
|
|
i chyba nie ma sekretarek jak w Radymnie gdzie krecilem film :)
|
|
...wszyscy dają składkę ...a pije tylko jeden , pozostałym serwują najdroższe chipsy na świecie Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
haha dobre :) smutno mi troche bo Infol zapisal sie do Jechowych :)
|
|
tak jak pisalem Pan ksiondz twierdzi ze mnie nie bil ale kija kubusia pamienta menda, powiedzial ze zyje sobie dobrze pasozyt
|
|
Różdżką dziateczki duch święty bić radzi... Ale można i z liścia, byle z katolicką miłością. Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
bhh h h ... dobre voxie dobre pozdro dla was
|
|
zajebi....te :) mam zamiar jechac do niego w przyszlym tyg. Zgadnijcie jaka niespodzianke organizuje dla niego ?
|
|
no nie wiem przyjacielu jaka ?....
|
|
zlo tylko dobrem zwyciezysz, zawioze kozi ser, swojskie wedliny, szynke z dzika, miecho z daniela i oczywiscie wolowinke z bydla wolnego wypasu na stejki. To go najbardziej zaboli, bo co by to dalo jak by dostal zjeb. Zadzwonil by na policje i na tym by sie skonczylo a tak bedzie mmyslal do konca jego dni :)
|
|
Pozdrowienia z Bieszczad i weolego autobusu tu wszystko jest mozliwe :) wlejcie to tak zeby kliknac i na poczatku brakuje h ttp://dziennikbulwarowy.pl/134/ukradl-busa-z-zakonnicami.html?u=1%3A36%3AVXN0cnp5a2kgRG9sbmU%3D%3A64%3ATWlkdXJh
|
|
Zbychu, cobyś nie miał problemu z tel : http://www.mylomza.pl/home/region/item/10877-proboszcz-z-ma%C5%82ego-p%C5%82ocka-wprowadzi%C5%82-swoje-podatki.html Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
dzieki zabral chlopak dziewczyny na zabawe a skonczy w psychiatryku haha
|
|
na wszelki przypadek, to i ksiund ch..a nosi :) Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
vox wklej jeszcze tego linka .... Dzieki http://dziennikbulwarowy.pl/134/ukradl-busa-z-zakonnicami.html?u=1%3A36%3AVXN0cnp5a2kgRG9sbmU%3D%3A64%3ATWlkdXJhorg
|
|
No obejrzalem to . Generalnie to widac golym okiem jak TVN wciska teze a ludzie zaprzeczaja .Reporter podchodzi to kazdej osoby z gotowa teza -a ludzie sie gimnastykuja (glownie soltysi ) zeby temu zaprzeczyc . Jedynie p.Agata prezentuje swoj wizerunek a glos telefoniczny z pogrzebem jest przerobiony . Dziwi mnie jedna rzecz ,ze ludzie nie czuja sie panami swoich pieniedzy ,przeciez czy daje czy nie daje i ile ,to nie jest ani sprawa tvn ani jakiegos tam ksiedza ,ani soltysa .Daje ile chce ,na co chce i robie ze swoja kasa co mi sie podoba . Nie mowie ,ze generalnie takich przypadkow nie ma -ale to trzeba jasno sie przeciwstawic i powiedziec moja kasa -ja zadecyduje.
|
|
masz : http://dziennikbulwarowy.pl/134/ukradl-busa-z-zakonnicami.html?u=1%3A36%3AVXN0cnp5a2kgRG9sbmU%3D%3A64%3ATWlkdXJhorg Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Dreptak ,Zbychu Voxie....wasze zdrowie panowie pozdrawiam...:)
|
|
Twoje zdrowko, grzanca popijam :) tylko nie kradnij busa jak ten wyzej :)
|
|
ja też browara walę za twoje zdrowie przyjacielu nie nie busa nie będę kradł dobre pozdro...
|
|
lalem ze smiechu jak ten psychol kazal im spiewac i pic alkohol :)
|
|
lalem ze smiechu jak ten psychol kazal im spiewac i pic alkohol :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |