Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ostrzeżenie - Kupiski Stare |
Uwaga. W Kupiskach Starych na ul. Spokojnej mieszka pani Halina Dz. Wiekowa oszustka. Wielu ludzi zrobiła juz w konia. Wykorzystuje fakt, ze większość czasu spędza w Niemczech, bierze od ludzi zaliczki na rozne przedmioty, ale w szczególności na maszyny rolnicze i samochody, wyjeżdża niespodziewanie i tyle z ludzkich pieniędzy. A że brakuje jakichkolwiek dowodow (umowy itp) - odzyskanie należności graniczy niemal z cudem. Pojawia się równie niespodziewanie, jak i znika, toteż ciężko ją dopaść. Aktualnie przeprowadziła z Niemiec - kupionego za grosze mercedesa A. W mercedesie są mankamenty (takie jak np niesprawna pompa paliwa). Niestety jak zwykle probuje sprzedać go za niewiarygodna cene i jako sprawnego. Jeśli ktoś mial z nią do czynienia i juz odpuścił - bo nie mógł jej zastac- teraz jest czas, ponieważ jest u siebie. Jeśli ktoś szuka kontaktu - proszę odzywać się do mnie przez wiadomość na 4lomza. Uprzedzając pytania - nie, nie oszukała mnie. Mogę powiedzieć, że chcąc, nie chcąc obracam się w gronie jej rodziny. W każdym razie ostrzegam przed tą \"panią\" i nie radzę nikomu wchodzić z nią w jakiekolwiek spółki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ostrzeżenie - Kupiski Stare |
dzieki za ostrzezenie ja teraz tez ostrzege Halinke zeby uciekala i niech nie wraca
|
|
obracasz w gronie rodzinnym więc chyba chcesz żeby ci oddała tę A klasę za fryko Zły to ptaszek co wali we własne gniazdo
|
|
oko za oko ,ząb za ząb. Pomysłowo.
|
|
Zastanawiające w tym jest to, że szwabów nie oszukuje, tylko bogu ducha winnych, ale żałośnie naiwnych, Polaków-katolików... rudy błazen z druhem
|
|
Autor: k4t niby jesteś \"prawniczką\" a takie bzdury wypisujesz? haha teściowa cię w wała zrobiła ? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Chce tylko ostrzec ludzi. Te prowokacyjne i na dodatek jak to na was przystało idiotyczne komentarze spływają po mnie. Ale zeby nie było zbędnych spekulacji - teściowa mnie w wala nie zrobila, bo zwyczajnie nie zyje. Obracanie sie w kregu rodziny tej pani nie jest równoznaczne z byciem jej częścią. Po prostu znam jej meza. Radzil sie mnie w kilku kwestiach. Pozdrowienia dla wszystkich.
|
|
...podobno najlepsza jest taka teściowa, która nie żyje... rudy błazen z druhem
|
|
Uważam, że bardzo dobrze robisz. Może dzięki temu ktoś nie straci kasy, czasu i nerwów.
|
|
k4t to debil czy debilka szuka pocieszenia na forum od kebabu haha zglos na policje jak cos, tu ludzie siedza z nudow :)
|
|
Konkubina? czy cichodajka.
|
|
siok
|