Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piekni i Młodzi |
Nie sluchalem disco polo bo slucham bluesa ale przez tan zespol czesto wskakuje na polo tv. Zajebiscie spiewaja podlasiaki łomzyniaki powinniscie byc dumni ze macie takie talenty. Glosy tej grupki super pasuja do siebie chyba sie napije kompotu z wisni :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piekni i Młodzi |
a kto to jest ?młodzi i piękni?
|
|
|
peter dzięki za info. pozdro
|
|
A to chyba nie duet, a trio. Ogólnie muzyka dla prostych ludzi.
|
|
pieknie spiwaja nie znacie sie !!!
|
|
Tez ich uwielbiam słuchać a zwłaszcza pierwszy ich utwór Niewiara
|
|
i jedno slowo tez zajebiste :)
|
|
po cholerę tego słuchasz skoro jesteś pokręcony niech ci nie przeszkadzają ludzie którzy tego słuchają
|
|
slucham bo mi sie podoba, sa zajebi......drodzy ale nawet mi sie to podoba trzeba kroic puki czas :)
|
|
Jak dla mnie są słabi. Bardzo słabi.
|
|
graza do Ciebie to nie maja szans ! Oni nie potrafia walnac jabola za jednym zamachem jak TY :)
|
|
nie o widziałem ich na stronie mogą być a ta pai co śpiewa machnął by.....................z nią browara:)
|
|
Ona ma fajny glos i chlopaki tez zajebisty a co najfajniejsze ze te glosy fajnie sie zgrywaja
|
|
Zbych nie pij tyle, bo na słuch Ci pada:) Jak można na równi bluesa stawiać z jakąkolwiek prostą muzyką?
|
|
fascynacja disco z pola, żenada. To jest szczyt ambicji być dumnym z zespołu grającego prostacką muzyczkę dla dzieci. Człowieku taki z ciebie blusowiec to o kapeli The Bl Blues Band powinieneś coś wiedzieć i jak już chcesz uprawiać tanią propagandę udawać dumnego z dorobku tegoż zespołu. Dumnym można być z dokonań wyjątkowych danego człowieka, górnolotnych, a nie przyziemnego badziewia, który jedynie żenującym jest w stosunku do innych.
|
|
Ja slucham bluesa i to tez mi sie podoba to tak jak czasami jezdze osobowka, czasami busem ale tez lubie zapier.....terenowka w rajdach. Nie wspomne juz ze kreci mnie zajebi...ostatnio smiglowiec. Czy Ty na sniadanie wcinasz co dzien jajecznice ? Oj Lomza tacy fajni ludzie i na prawde milo wspominam czasy kiedy tam mieszkalem, jestescie zaje..... Tylko kuzwa nie rozumiem dlaczego tak zawistni.... Mnie sie oni podobaja, chociaz to nie jest muzyka ktora by poszla w Bieszczadach
|
|
Zbychu ja ogólnie nie słucham żadnej muzyki która jest w ramach tzw \"disco z pola\"po prostu moje uszy tego nie trawią.Lubię muzykę, ale zazwyczaj trzy słowa,prosta linia melodyczna, jakaś\"dziunia\" kręcąca się w takt tej muzyki w teledysku to jak dla mnie to trochę za mało, ale widać jest zapotrzebowanie i na taką muzykę, niech ludzie słuchają, co kto lubi:)
|
|
De wiesz ze Cie lubie :) Ja slucham i przyjaznie sie z zespolami takie jak Dzem, Slaska Grupa Bluesowa, Cree, KSU i Polaryzacja Ale disco polo tez od nie dawna slucham, kiedys nudzilo mi sie i wlaczylem Polo TV i wlasnie lecial teledysk tych Pieknych i spodobalo mi sie. Nawet nie wiedzialem ze oni sa z Lomzy, wyczytalem w necie :)
|
|
DE wiesz że i ja cię bardzo lubię tylko ty mnie nie....:)
|
|
Gdyby chcieli twarz adekwatną do nazwy zespołu to oferuję swoje zdjęcie.
|
|
siwy jak jestes przystojny to pewnie beda zadowoloni :) twister bo bendem zazdrosym :)
|
|
Zbychu nie bądż zazdrosny ty swój chłop:)pije piwo za twoje zdrowie
|
|
to i ja wypije, nie chcem ale muszem za zdrowie przyjaciela trza sie napic :)
|
|
Nie czepiajcie się ,Magda jest spoko. Pomysłowo.
|
|
Nie znam jej osobiscie i nie ukrywam ze jako kobieta nie jest w moim stylu. Ale przeciez ona moze to samo powiedziec o mnie, ma faceta ktorego Kocha i to jest najwazniejsze. Ja ją kocham za to ze jest i ze ladnie spiewa i ma swoj styl. Jest takie powiedzenie: Nagi bez butów ale ty, badz sobą. A ona jest sobą i szacunek za to :)
|
|
Zbychu Dżemu osobiście słucham także,Śląska Grupa Bluesowa o uszy mi się obiła o Cree wiem jedynie, że syn Ryśka z Dżemu w tym zespole występuje, reszty kapel niestety nie znam.
|
|
wpisz Michał i Grzesiek na youtube chlopaki z Bieszczad poszukaj piosenek Mlody Bóg, Szczęście i Ogrodnik nie wspone juz o Jaskółce co grali MBT. To Ci wpadnie do ucha. Odpisz :)
|
|
Posłuchałam, fajnie chłopaki grają i śpiewają muzyka wpada do ucha:) ..A odnośnie Stana Borysa, czy chociażby Niemena to cóż tu dużo mówić: Mistrzostwo w najlepszym wydaniu:)
|
|
abstrahując , czy ci piękni i młodzi warci byli kasy wydanej przez naszego młokosa na tylko 50 minutowy \"koncert\" w sylwestra ? ich gaża ok. 25 tysi? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Widzisz De ja wiem co Ci sie podoba :) vox pieprzyc to niech zarabiaja poki moga moja ex mi mowila ze jestem zlodziejem jak kupowalem za 500 euro a sprzedawalem za 40 tys zl to jest handel i jak klient akceptuje i dostaje fv to ja nie kradne :)
|
|
Dobra muzyka każdemu się podoba:) Ja nie słucham disco polo, punku, techno no i muzyki poważnej.Nie pogardzę i Michaelem Boltonem, Candy Dulfer, ogólnie kocham muzykę saksofonową, jazzową, ale lubię i naszą Anię Jopek w duecie z Żebrowskim, wszystko co lekko i przyjemnie wpada w ucho:)...Ale lubię także niektóre kawałki jak to nazywam muzyki z przekazem ( wkur.ony głos ludu) taką naszą polską mówioną co leży ludziom \"na wątrobie\":)bo trudno nazwać to jakimś wyrafinowanym śpiewem.
|
|
De zaprosil bym Cie na fejsa ale nie wiem jak to zrobic bo wole byc tu incognito :)
|
|
Zbychu nie mam \"pejsbuka\":) Mój siostrzeniec zawsze powiada :\"Ciotka no coś Ty nie ma Cię na fb to jakbyś nie żyła\" Ale mnie to nigdy nie kręciło :)
|
|
A ja slucham jazzu .Sonny Rollins -takie klimaty . I tez uwielbiam Pieknych i Mlodych . Szczegolnie jak chlopaki spiewaja . I ten gosc z tylu ,jak on tanczy!
|
|
dreptak popieram chlopaki maja zajebisty glos :) masz dyspenae do 24tej nie bede Cie wkur....na polityce ;) De zakladaj fejsa ozyj dziewczyno :)
|
|
Zbychu ze swoimi znajomymi kontakt mamy, nie jest źle, czasem aż od spotkań \" główka\" boli, oczywiście ich nie mnie:) Jak ktoś się stęskni to się skrzykujemy i jest w zależości od nastroju kawka, herbatka albo coś mocniejszego.Nasze przyjaźnie trwają wiele lat i z niektórymi traktujemy się jak rodzina.
|
|
Zbychu z tą dyspensą dobre......pije kolejne piwko za twoje zdrowie przyjacielu ...jesteś swój chłop pozdrawiam :):):)
|
|
twister a co se bydzim zalowac ja wale whisky Twoje zdrowie :)
|
|
moim zdaniem najlepszy wokalista to Niecik z Grajewa pieknie spiewa a jak tanczy Choćbym ciemną doliną kroczył zła się nie ulęknę
|
|
Niecik to juz sledz bylem u niegow chacie w Bialym. Wokalista numero uno graj ewo graj haha
|
|
Zbychu gdzie w biesach siedzisz? często tam bywam.
|
|
kilka km za Smolnikiem :) a Ty gdzie bywasz ?
|
|
fajnie fajnie
|
|
wlasnie lecial teledysk Pieknych Niewiara na Polo tv ta Basta tez ladnie spiewa z tym chlopakiem i gitara :)
|
|
na sylwestra udawali ze spiewaja i to za jaka kasę. A gdzie byli jak grała WOŚP? nie było kasy to nie było grania
|
|
z tego co wiem maja juz grafik na caly rok pelen. No na wosp by mogli zagrac kasa to nie wszystko a pomagac trzeba przeciez pomagajac wosp pomagamy sobie
|
|
lokalne \"gwiazdy\" powinni wspierać WOSP. ale po co jak trzeba charytatywnie
|
|
dzonila Magda i plakala mowila ze od tej soboty poczawszy bedzie spiewala co sobota przez 45 lat za free da fanow z Lomzy Juz na rynku buduja scene druga bedzie w Sniadowie tam bedzie spiewac co piatek ale tylko 43 lata. Zatrula sie mlekiem i jest wkurzona na sniadowiakow to i 2 lata mniej
|
|
Ja od Polańczyka po Jasełko.
|
|
po jakie Jaselko ? :)
|
|
ona jest taka podobna http://media2.pl/g/0/48393.jpg
|
|
o jakie Jasełko chodzi?
|
|
no ja tez nie wiem o co chodzi ?
|
|
|
bylo za tluste od rolnika ze Sniadowa, a Madzia ma delikatny zoladek taki do uht chlopaki to lubia przed koncertem zawsze zjadac jajka sadzone, ziemniaki i popijaja zsiadlym mlekiem stad te piekne glosy
|
|
to prawda ze oni maja grac w palacu prezydenta ?
|
|
Zbychu,a Ty tutaj na forum mieszkasz?Gdzie nie wejdę to widzę DŻEM :)
|
|
siema Omania ja se zakupilem nowego telefona za zlotufke i nawet jak kozy doje to mam w oborze fifi :) co u Ciebie kope lat ?
|
|
vox_populi co ty jeszcze robisz w Łomży skoro wszystko ci tutaj nie pasuje? Pomysłowo.
|
|
dobromil, a bo w przeciwieństwie do ciebie mam tu pracę/interes i swój dom hahaah sam pisałeś , że wyjeżdżasz bo ani roboty a ni chałupy tu nie masz, powodzenia Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
haha ostro
|
|
Skoro masz wszystko zastanawia mnie dlaczego tryskasz goryczą na prawo i lewo ,jawnie zniechęcając do pobytu w tej mieścinie. Fakt ,że roboty nie mam ,za to mam kapitał ,który zapewni mi dostatek. Pomysłowo.
|
|
fakt, z \"kapitałem\" na stancji siedzisz hahaa jak pisałeś Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
ja to mam kapital rometa ogar , 5 l mieszanki 4 kg zasolonego miesa i cala stodole suchej trawy co zaatkalo ? Haha
|
|
haha jaki z życia zadowolony, i co prowokacja się nie udała dzieciaku ! Re: Gdzie kupię mieszkanie w Łomży? Autor: Dobromil (---.113.introlan.pl) Data: 05-01-16 19:26 jeszcze wynajmuje tutaj.. ale to kwestia czasu ,bo zamiast pełnią życia żyć przyszło ludziom w Łomży życie przeczekiwać. Pomysłowo. ................. chciałeś ugryżć a wyszedłeś na bezzębnego kundla co tylko dużo szczeka , i to by było na tyle z tobą, żegnam ozięble Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |