Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Świadek wypadku ul. Reymonta |
Poszukuję świadka wypadku. Dnia 02-11-2015 przy bloku ul. Reymonta. Mężczyzna spadł z rusztowania. Świadkiem wypadku był mężczyzna ubrany w czarną odzież. Bardzo proszę Pana o kontakt tel. 507357882 lub osoby znające świadka wypadku
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Świadek wypadku ul. Reymonta |
podbijam Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
ludzie sie ku.... Boja ja bym sie zglosil jak bym widzial, biedny chlop uczciwie na chleb zarabial teraz pewnie cierpi i nie chca wyplacic odszkodowania bo swiadka brak. Napisalem ze biedny nie w sensie ze nie ma kasy tylko ze mial nieszczesliwy wypadek. Jak swiadek czyta to powinienes miec jaja i sie zglosic bo nie wiesz kiedy tobie bedzie potrzebna pomoc
|
|
nic mi nie jest! byłem na czarno, musialem się zawinąć :)
|
|
ja juz kuzwa nie rozumiem ona pisze ze ubrany na czarno Ty ze byles na czarno no czarny to fajny kolor ale o co chodzi haha
|
|
moze to zorro byl haaaa
|
|
pewnie tak i wcale nie upadl a odlecial :)
|
|
pewnie tak i wcale nie upadl a odlecial :)
|
|
żarty sobie robicie, ten człowiek wskutek obrażeń zmarł...proszę tego człowieka żeby się zgłosił
|
|
Bardzo proszę, aby mężczyzna, który widział upadek z rusztowania i widział leżącego człowieka na ziemi aby się skontaktował ze mną, to bardzo ważne.
|
|
rozwies ulotki bo moze on nie jest trollem i tu nie wchodzi powies tam gdzie ten gosc przexhodzil pewnie to jego droga do sklepu do pracy czy domu
|
|
Autor: Ja jak Ja (---.dynamic.gprs.plus.pl) Data: 13-01-16 17:48 nic mi nie jest! byłem na czarno, musialem się zawinąć :) .................... jaja sobie robisz matole, ciekawe jakby to był wypadek z udziałem twojego syna , lub wdowa po tobie śmieciu szukała świadków wypadku ? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
sklej dziure cwelu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |