Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kosiniakowe |
Czy ktoś już może składał wniosek o 1000 zł na dziecko?? Ja dzisiaj zostałem odesłany z kwitkiem do domu. Tłumaczenie było takie że jeszcze nic nie wiedzą o tym, kto i komu będą wypłacać. Za to w gazetach i w mediach cały czas mówią, że od 02.01 można składać wnioski........
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kosiniakowe |
wiesz gdzie biuro posłanki rudej beni? tam pytaj Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Weź dyktafon, albo lokalnego dziennikarza, i idź do posłanki Beni, albo posła Antosia i zadaj im to pytanie. Po to ich wybrałeś, aby Ci nieba przychylili, więc do dzieła :) Może 1000zł nie uświadczysz tak od razu, ale coś mi się zdaje, że zabawa byłaby przednia.
|
|
Ale jaki 1000? Pytasz o becikowe? Bo zadnego innego dodatku w takiej wysokosci chyba nie ma
|
|
http://www.polskatimes.pl/artykul/9253218,1000-zl-na-dziecko-od-1-stycznia-2016-kosiniakowe-weszlo-w-zycie-komu-przysluguje-nowe-becikowe,id,t.html
|
|
P.A. - nie obstaję za żadną opcją polityczną czy osobą, ale ty na prawdę zacznij się leczyć, bo masz poważny problem.. najpierw pomyśl, a jak nic nie wiesz, nie pisz bzdur Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Vox populi - no wcale.. Pomyliles chyba tematy :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |