Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ile płacą na elewacjach w Łomży ? |
ile wynosi stawka godzinowa na elewacji dla doświadczonego pracownika bo mam już dość delegacji .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ile płacą na elewacjach w Łomży ? |
4 zl + vat : )
|
|
dla doświadczonego mieszacza kleju??
|
|
to zależy od twoich ruchów!!Jak będziesz sie ruszał jak mój dziesięcio letni syn to dostaniesz na sniadanie,a jak będzie widac żę się starasz to od 12 w zwyż 1h dla fachowca.to łomżyńskie stawki
|
|
dokladnie i pamiętaj nie otwieraj browara na budowie po 30 min pracy bo to troche źle świadczy o pracowniq :)
|
|
Jakby na to nie patrzeć, to dostaniesz za mało żeby żyć i za dużo żeby umrzeć.
|
|
2 zł
|
|
Ja mam 14 zł. za godz. ale rozliczamy się od ściany. Napiszę tak. w Wrześniu na bloku przy ul. Bernatowicza wyszło nam po 2900 zł. na rękę, a tak średnio jakoś 2500 netto co miesiąc w sezonie ( robię blachą)
|
|
ręce do ziemii ,a na życie dalej nima Pomysłowo.
|
|
sorrki, za niedługo można założyć swoją działalność, przez dwa lata \" mały\" ZUS , biuro w domu, telefon masz? daj reklamę i do dzieła, na początek wypożycz rusztowania, mieszarka, dwa wiadra i paca/kielnia to chyba nie jest takie drogie , jak narzekacie, weżcie sprawy w swoje ręce i nie pie...lcie, że to tak łatwo, sami będziecie zarabiać kokosy i pracownikom po 20zł/h płacić kto komu broni? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
W Polsce się dorobisz ,ale jest jeden bardzo ważny warunek - nie możesz płacić podatków. Pomysłowo.
|
|
inni płacą i żyją , mieszania, domy swoje też mają haha Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
2500 zł. na rękę to nie źle. Patrzę że niektórzy nie rozumieją, żeby zostało 2500 zł. trzeba zarobić 4300 zł. a to nie jest proste. Od 2500 podatek = 500, + ZUS 1200, to sobie policzcie. Nie piszę o innych wydatkach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |