Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
park JP |
Panie Chrzanowski wkładanie miliona w park imienia JP to jest wyrzucanie kasy w błoto kwestia kwiatów roczne ich utrzymanie będzie kosztowało około 40 tyś czyli zamiast spłacać zadłużenie miasta będzie pan z radą miasta wyrzucał pieniądze na śmietnik człowieka można upamiętnić remontując mieszkania komunalne wkładanie miliona 11000000 w ten park jest marnotrawieniem podatków
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: park JP |
No niestety jest to bardzo zła decyzja. Ten park wygląda normalnie, a nawet nie najgorzej więc absolutnie nieuzasadnionym jest go \"odnawianie\". Nigdy nie krytykowałem poczynań obecnych rajców, ale w tej sprawie musiałem zabrać głos. Powinni spytać mieszkańców i myślę, że 90% by się opowiedziało, że nie należy rewitalizować tego parku. Także nawołuje to przemyślenia sprawy i może jest jeszcze szansa minimalna na opamiętanie się.
|
|
Panie Prezydencie w Łomży niepełnosprawni rodzice z niepelnosprawnymi dziećmi mieszkają w warunkach gorszych niż więźniowie. Zastanówcie się Królowie Łomży co ważniejsze... Pomoc ludziom w potrzebie czy dogadzanie sukienkowym... Swoją drogą kler niema sumienia tak jak i wy. Kler was wynosi na piedestał za co?zróbcie coś dobrze dla ludzi potrzebujacych-nie zrobicie bi to się wam nie opłaca?kapłan nie pochwali z ambony. Ale Bóg was rozliczy.
|
|
Wyborcy Wam tego parku nie zapomną nigdy i w tym momencie skazujecie się na 100% porażkę w kolejnych wyborach, a tak jeśli się opamiętacie to zawsze jest szansa kolejnej kadencji.
|
|
........Rozliczy również tych ,którzy w jego imieniu pouczaja nas szarych ludzi a sami grzeszą . Żyją e przepychu i dobrobycie .Klechy i elity jedni dla drugich od człowieka jedni chcę podariusz drudzy na tacę a ci dajecie ludziom? Ludziom,nie kolegom ,znajomym,elitom..... \"Milon w pizdu gdy naród głodny\"
|
|
|
tam jeszcze Lecha kaczora pomnik postawcie i kapliczkie na modły...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |