Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Archidena - opinie |
Poszukuję firmy do zaprojektowania i wykonania kompleksowo ogrodu (kostka, nawadnianie, nasadzenia roślin, oświetlenie, oczko wodne). Co sądzicie o firmie Archidena i czy ona prócz projektowania zajmuje się również wykonawstwem? Może polecicie sprawdzone firmy z Łomży lub osoby prywatne, które mają doświadczenie i podjęły by się tematu, bo w internecie jest tego nie za wiele.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Archidena - opinie |
nie polecałbym tej firmy!!!!!!!!! Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
vox populi możesz krótko uzasadnić dlaczego nie polecasz i ewentualnie polecić inną?
|
|
Osobiście nie jestem zadowolona. Mimo iż nie było wielkich ogrodów do zaplanowania, to wiecznie był problem z czasem, ciągle pszesuwane terminy projektu, przyjazdu,ustalenia, częste nie odbieranie telefonow. Coś zostało zaczęte a po pół roku dalej w tym samym miejscu stalismy, ostatecznie sama zrobiłam projekt i nasadzenia w wolnym czasie. Widocznie dla pana było to za mało i za małe wynagrodzenie.
|
|
Dzięki kita za informację i oszczędzenie czasu i nerwów. Ja sam tego nie ogarnę, bo a dużo tego wszystkiego także byłbym bardzo wdzięczny za polecenie kogoś.
|
|
Znajomi korzystali z usług p. Paluszkiewicza i byli bardzo zadowoleni. Pamiętam jak mówili że cały sprzęt maja swój nasadzenia z rogienic (chyba jakiś rodzina z wł. tej szkólki) ,a ja tylko tam się zaopatruje,a najbardziej ich zdziwilo że po godz od telefonu przyjechał żeby obejrzeć teren zanim przyjął zlecenie. Niestety nie mam więcej namiarow. powodzenia
|
|
Dzięki za chęć pomocy, bo coraz rzadziej przez tych troli tu się udzielających komukolwiek się chce odpowiadać. Już sobie poradzę kontaktując się z tą szkółką.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |