piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wigilia i Święta nie dla wszystkich

Dziś 24.12.15 Wigilia a następnie pierwszy i drugi dzień Świąt,niestety nie dla wszystkich taki to radosny okres,jedni spędząją Święta aż stół się ugina inni nie mają co do garka włożyć,niby były prowadzone akcje szlachetna paczka itp ale dużo ludzi jednak nie będzie miała wesoło,przykre to ale prawdziwe...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wigilia i Święta nie dla wszystkich

I co w związku z tym? Jak nie mają co do gara włożyć to niech się wezmą za siebie, sami sobie na to zapracowali(takie moje zdanie, bo też sam na wszystko muszę zapie*dalać i jakoś nikogo to nie obchodzi) Patrz na swój talerz bo Ci go zabiorą. Taki kraj...
Ja tam świąt wgl nie obchodzę, u teścia co najwyżej butelka czeka na mnie.

a gdzie jest chrześcijaństwo ?!

według władz kościoła rzymsko-katolickiego ma być 95 % chrześcijan ? lepsza fikcja niż FIKCJA niż inne bajki !

tak samo jak kościół rzymsko-katolicki \"religia\" = kościół rzymsko-katolicki to skarbonka do zbierania pieniędzy dla państwa Watykan , tak jak i inne tzw religie ...

władze religijne zapomniały że oni są sługami a nie władcami !

iii dlatego jest jak jest , i jak długo będą naiwni aby płacić pieniądze innym bez wykonywania pracy

sami swoi

a co Nas to obchodzi, chrzescijanstwo jest tyle warte co i te swieta, odwalic szopke z 2 h i spokój.

---------------------------------------------

dobrze napisałeś {łaś}najlepsza żywa szopka jest w sejmie robiona przez Pis NAJLEPSZA...

tak PIS robi dobra szopke i dobre zzmiany a PO to błazenaada i dalej hiny nie chca od koryta odejsc

Wieczór wigilijny. Cała rodzina gotowa, stół zastawiony, czekają tylko na pierwszą gwiazdkę. Oczywiście przy stole jedno dodatkowe, puste miejsce. Nagle pukanie do drzwi.
- Kto tam?
- Wędrowiec tobiasz1000, czy jest dla mnie miejsce?
- Jest.
- A mogę skorzystać?
- Nie.
- Ale dlaczego?!
- Bo tradycyjnie musi być puste!

twister-szopkę to ty robisz - co tobie ten PIS złego zrobił - opanuj się człowieku i otwórz szeroko oczy to ta cholerna PO i ich koledzy robią szopkę - ciężko im odejść od koryta

mar

twister- pewnie coś z tymi złodziejami masz wspólnego gdyż tak ich bronisz

mar

nie zrobili nic zlego, ale i dobrego wiele tez nie.

---------------------------------------------

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org