Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wigilia w pracy |
Pochwalcie sie jak było u Was ?Jaka Wigilia ?, jakie życzenia ? no i oczywiscie - jak talony były ! to jakie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wigilia w pracy |
U nas w rzeźni każdy dostał po pół świniaka, a komu było mało dostał jeszcze po ryju:-) bigi2004
|
|
Wigilia, jak wigilia. Nawet nie ma co pisać. Wypilim jak corocznie z kolegami literka po zejściu z rusztowania. Mamy od nie dawna zasade ... nie pijem na wysokości od kiedy fajny koleś zleciał z 4 piętra. Nie zabił sie, ale złamał sobie conie co. Matoł właściciel wywalił go z roboty, mimo że nie był dużo pijany. Talony dostalismy, ale nie wiem, czy to świąteczne bo na ciuchy robocze. Potem były kolendy i wygonili nas do domu, bo niby przedpołudnie a jusz głośno. W poniedziałek też będzie fajnie, bo po świętach każdy ma tam coś przynieść. Tyle. Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
ŻENADA -CHCIAŁEŚ LEPSZEJ PRACY PŁACY BYŁO SIE KSZTAŁCIĆ JAK INNI KOLEDZY ...A NIE TERAZ OPIERDALAJĄC SIĘ W PRACY ŻĄDACIE WYNAGRODZENIA NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE --PRACUJ NA MAX A SZEF NA PEWNO TO ZAUWAŻY....
|
|
on804 - nie krzycz !!!!l i czytaj literki ..... ze zrozumieniem !
|
|
On804 czy twoja uwaga kierowana jest to uzytkownika peter???? Przeanalizować powinieneś kilkakrotnie jego wypowiedź to opis wigili przez inteligentnego wykrztalconego człowieka który być może jest jednym ze znanych lomzyniakow użytkownik forum który nawet błędy ortograficzne robi kontrolowane. Pozdrawiam Peter jestem fanką twoich wypowiedzi
|
|
on804 co Ci da to wyksztalcenie, teraz fach w cenie, to Twoje wyksztalcenie nazywa się masówką takiego klienta można kopnąć w cztery litery, dwie lewe ręce do roboty taka prawda, bo każdemu marzy się bycie urzędnikiem z aparycją (tylko, że również taka praca wymaga determinacji i poświęcenia i skończy się idylla w pewnym momencie, będzie brutalne zetknięcie się z rzeczywistością). Później panują stereotypy, że bez wykształcenia jesteś nikim, Ja mam tylko liceum i w ***** mam tych co patrzą na człowieka poprzez pryzmat wykształcenia, ludzi nie zmienisz, gadali i będą gadać, a życie toczy się dalej.
|
|
Pracuj na max a szef na pewno to zauwazy hehe dawno tak sie nie usmialem bigi2004
|
|
Wiomar nic nie daje, każą tylko szybciej tyrać :) nawet w święta wolnego nie było
|
|
...ciekawe czy w Trybunale była wigilia...? rudy błazen z druhem
|
|
Patrząc po wpisach - szału nie było !
|