Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy tatuaż |
Dzień dobry. Od jakiegoś czasu dużo rozmyślam nad nowym tatuażem. Mam już dwa, ale tym razem chciałbym zacząć robić sobie rękaw, najlepiej u jednego artysty. Mam parę pomysłów, ale chciałbym najpierw z kimś to przedyskutować, zobaczyć wzór. W sieci znalazłem jednego tatuażystę z bardzo dobrymi ocenami http://13tattoo.pl/ . Tworzy indywidualne wzory dla danego klienta oraz ich majstersztyk jest bardzo wysoki. Tatuaż to \"inwestycja\" na całe życie, nie chcę dzisiaj go zrobić, a jutro musieć go usuwać. Chociaż przy tym studiu będę w dobrych rękach, tak mi się wydaję. Chciałbym usłyszeć od Was opinie na ten temat, będzie to dla mnie bardzo pomocne. Dziękuję bardzo za doradztwo w tej sprawie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy tatuaż |
Trochę to wszystko brzmi jak reklama. \"W sieci znalazłem jednego tatuażystę z bardzo dobrymi ocenami (...) . Tworzy indywidualne wzory dla danego klienta oraz ich majstersztyk jest bardzo wysoki.\" \"Chociaż przy tym studiu będę w dobrych rękach...\" Jeśli to reklamą nie jest to wybrałeś już studio, więc nie wiem po co te pytania...
|
|
rekaw hmmmm nie lepiej noge ?
|
|
Nie jest to reklama. Wolę rękę. Pytam się o porady bazujące na doświadczeniu ludzi, którzy już to robili.
|
|
reklama
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |