Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Listonosz |
Witam, Mam problem z listoszonem, chodzi o sposób dostarczania listów. Mimo, iż w bloku zainstalowane są w każdej klatce domofony, on uparcie, posiłkując się obiektem przypominającym śrubokręt, otwiera sobie drzwi. Zamek w naszej klatce był już naprawiany, oczywiście na koszt lokatorów. Prośby, groźby nie przynoszą skutku. Co dalej? :-/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Listonosz |
Pewnie to pan Edzio, on nie odpuści jak ktoś go nie wpuści stefannowak
|
|
Dzisiaj widziałem jak listonosz płaskim cienkim wkrętakiem otworzył drzwi do klatki schodowej. Inny patent widziałem u kobiety, która roznosi reklamy ta to otwierała plastikowa kartą!! Na drugi raz, gdy to zobacze równo opierdole!!
|
|
ahahahahh
|
|
kawalek blachy na zewnatrz drzwi przymatuj kolo tego jezyczka i nie otworzy 5 min roboty
|
|
Dość nietypowy problem, nie spotkałam się jeszcze z taką sytuacją. U mnie również jest domofon i listonosz nie posługuje się tak dziwnymi trikami. A próbowaliście zgłosić skargę na pocztę na danego listonosza? Zgłaszaliście problem do wspólnoty mieszkaniowej lub administracji? Może zacznijcie od tego. Jeśli to nie pomoże warto złożyć się na monitoring na podwórku. Może to wpłynie korzystnie na zachowanie Waszego listonosza.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |