Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BLM |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BLM |
Można? Można.....
|
|
Widzisz mam swój prywatny pas do skrętu! I kto mi zabroni:) A tak na poważnie koleś wymiata... Hit roku.
|
|
Już wrzucone na forum, rozumiem że to bardzo ekscytujące ale po co drugi wątek?
|
|
@ johnyboy nie czytam wszystkich tematów na forum podaj link do pierwszego (nie mam czasu tak jak Ty na bezrobociu)
|
|
Już wszędzie jest. BLM będzie sławny :)
|
|
Agent 007 taki zapracowany, ale zawsze znajdzie czas żeby założyć temat i wyśmiewać innych ;)
|
|
To rzeczywiście pożyeczniejsze niż przeglądanie forum...
|
|
nikogo nie wyśmiewam, napisz mi w którym momencie słyszysz mój śmiech
|
|
Nie wyśmiewasz. Pewnie założyłeś ten temat w celu edukacyjnym.
|
|
hahahahaha ... Tak nawiasem to nie potrzebnie każdy ustępował takiemu , na wstecznym i do końca kolejki a nie stoi jak krowa na polu .
|
|
JAK ZWYKLE STARE DZIADY ZA KIEROWNICA KTO PODBIJA IM BADANIA NA PRZEDŁUŻENIE PRAWA JAZDY ???????????POWYŻEJ 60 LAT MOIM ZDANIEM MPK..INNA SPRAWA MŁODZI BOGOWIE-DEBILE ZA KIEROWNICA ZA KIEROWNICA TEZ DOBRA PATOLOGIA...
|
|
Nie ma co - facet sławny będzie na całą Polskę - wzdłuż i wszerz :)
|
|
Dobre :D
|
|
Jak dla mnie to bomba
|
|
Jeśli ten filmik dojdzie do policji to chyba będzie musiał sprzedać tą polówkę żeby mandat zapłacić :D Co by nie patrzeć - 500 stówek pójdzie się bzykać.
|
|
5 stówek miałem na myśli
|
|
Ten człowiek za kierownico to młody szczeniak i nie wyzywaj starszych ludzi palancie mar
|
|
teraz to tylko kamere kupic i chodzic z nia wszedzie i filmiki na yutube puszczac moze cos i ja zarobie a przy okazji z kogos sie swiat posmieje GLUPCY
|
|
Ładnie, ale zdarza się. Pierwszy, który nie popełnia błędów niech rzuci kamieniem.
|
|
Co za mosiek :-D znalazł pewnie prawko w chipsach.Te kamerki to fajna sprawa,można dokument nagrać coś w stylu \"Z kamerką wśród zwierząt\"
|
|
Wy sami jesteście w większości tumany w jeździe i jeszcze podniecacie się jednym cienkim filmikiem jak byście pierwszy raz coś takiego widzieli. Łomżyńsko-okoliczni gwiazdorzy, filmik pójdzie w Polskę a wy wielce dumni z sławy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |