piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Okulista dziecięcy - problem z ropiejącym oczkiem u niemowlaka

Witam. Bardzo proszę o polecenie dobrego dzieciecego okulisty czy w Lomzy takiego znajdę? Mojemu kilku miesięcznemu dziecku okropnie ropieje oczko, w żaden domowy sposob nie moge tego wyleczyc. Biodacyna pomogla ale na krotko. Martwie sie bardzo :( Moze jest tu jakas mama ktora miala podobny przypadek ze swoim malenstwem?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Okulista dziecięcy - problem z ropiejącym oczkiem u niemowlaka

polecam kalinowska okulistkę przyjmuje na nowogrodzkiej, prawdopodobnie jest kanalik zapchany, też pomagają umiejętne masaże kanalika, okulista pokaże co i jak to robić a jak problem sie bedzie powtarzał to w znieczuleniu robią zabieg przepychania kanalika w dsk w Białymstoku i wtedy jest spokój

malina_ad4

Moje dziecko mialo ten sam problem skonczylo sie na udroznieniu kanalikow . Moje dziecko mialo to robione w Lomzynskim szpitalu. Dziecko ze skierowaniem zostalo przyjete na oddzial okulistyczny i tego samego dnia mialo zabieg, ktory trwa bardzo szybko i tego samego dnia wrocilo do domu. Podejzewam, ze czeka Pania to samo jesli do chwili obecnej nic nie pomoglo. Oczywiscie oceni to pani okulistka ja ze swojej strony tez polecam Pania Kalinowska ktora przyjmuje na nowogrodzkiej. Pozdrawiam

Hej. moja córka miała to samo jako niemowlak. Wtedy przepychano kanalik igłą i chciałam tego za wszelką cenę uniknąć. Lekarz rodzinny przepisał mi dwa rodzaje kropli i wpuszczałam dziecku krople przed karmieniem. Podczas karmienia delikatnie masowałam w kąciku oka kanalik. Przeszło dość szybko.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org