Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pies bokser |
Czy ktoś ma ???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pies bokser |
Ja mam suke boksera a co
|
|
Witam , chciałam porozmawiać o tej rasie
|
|
Czy mogę na tel ??? Wybieram się kupić , chciałabym z kimś jeszcze porozmawiać o tej rasie.
|
|
Mogę prosić o nr tel na mail-a jula-1979@o2.pl
|
|
Słuchaj na internecie jest pełno informacji o tej rasie. Musisz bardzo dużo czasu spędzać z bokserem, nie lubi być sam, wieczny szczeniak nawet mając 8 lat będzie zachowywał się jak szczeniak. Do bloku nie polecam ze chyba masz czas na kilku godzinnowe spacery , pola itp. W domu z działką ok ale tezbspacery musi się wyszalec w przeciwnym razie są częste psikusy. Spojrzenie miny wygłupy można się z nimi bawić i śmiać się do łez. Delikatne na zimno w nigdy na dworzu na noc delikatne stawy, i problemy z nimi. Napisz tutaj co chcesz wiedzieć postaram się odpisać. I napisz dlaczego właśnie bokser ... Nie jest to pies dla zapracowanych ludzi, i nowicjuszy ale gdy go ulozysz zrobi dla ciebie \"tzw\" wszystko.
|
|
Wyczytałam wszystko:-) co znalazłam na necie . Mieszkamy w bloku ... Czas na spacery bez problemu . Ta rasa ponieważ z tego co czytałam , rodzinny , cierpliwy do dzieci , mam trójkę ... Poza domem obrońca , dla mnie to zalety ... Wiem , że łobuz , dla mnie ... to plus . Mam nadzieję , że uda nam się go ułożyć .. Choć nie mam doświadczenia . Ale jestem optymistką . Choć w tym względzie przydałyby mi się wskazówki . Myślę , że pomoc i wskazówki znajomych i ich doświadczenie mi w tym pomogą :-) . Jutro jedziemy po szczeniaka
|
|
powodzenia życzę :) mam 9msgo syna, pies skacze przy nim jak nie wiadomo co :D ps. podeślij zdjęcie boksia jak będziesz mogła :) Pozdrawiam
|
|
Ok. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |