Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
forum |
ale to forum jest beznadziejne, widać że w Łomży się nic nie dzieje!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: forum |
za to w gradach to pewnie jest co robic...hahahahah!!! pustka i dno!! mam z tamtad kumpla....bezrobrobocie siega dna. Jedyne powazne miejsce pracy to zakład karny...mysle ze rozmawiamy o tych gradach z ktorych pochodzisz... PS Jak cos nie pasuje to tu nie wchodz i sie nie wypowiadaj!!! "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
to prawda że łatwo ludzką prostotę sprowokować!!! he
|
|
student z grąd to wiocha czy jak..
|
|
grądy to wiocha hehe Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
...masakra! za to w gradach sie dzieje wiele!!! buehehehee
|
|
kiedyś to może się coś działo jak tam były PGRy a teraz to pewnie lipa
|
|
Morda, wsiochu! Głos Rozsądku ![]()
|
|
he he smiechu warte !!!
|
|
Ja tam często bywam w Grądach mój ojciec i brat pracują w ZK i kumpla mam, no to tam się nic nie dzieje nie lepiej niż w Łomży tylko mieszkańcy siędzą w okienkach i się przyglądają jak więzniowie w kosza grają albo inne bajery (zazdrość) . Cóż takie życie bolesne a forum jak forum ważne że ktoś ci odpisze :) ![]()
|
|
najlepiej proponuje ci żebyć wziął się do nauki??? waldek27 No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!
|
|
Spokojnie!! Nie unoście się tak zwłaszcza gdy gość ma trochę racji... Na tym forum w kółko wyzywana jest Policja albo jest uboloewanie nad Łksem ,wiec nie bądźmy zdziwieni że komuś z zewnatrz moze sie nie podobać...Trochę samokrytyki...
|
|
Niech sobie pajac założy forum w tych swoich Grądach i ocenia sytuację na tym zadupiu. H** mu do tego co się dzieje w Łomży. mieczkoś997: to w budzie jest Internet? Głos Rozsądku ![]()
|
|
No skoro ja mam to chyba jest ;)
|
|
hahah glos rozsadku...dobre:D:D pewnie on sam by zakladal tematy na tym forum i sam na nie odp:P:P "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
mieczkoś997: to uważaj, żeby ktoś kabelka nie upier***** :-) Głos Rozsądku ![]()
|
|
Głosiku Rozsądku widzę że strasznie Cię prostaczku buźka swędzi. Głąb z Ciebie i to pusty na dodatek. To że podpisuję się z Grąd to nieznaczy że z nich jestem gamoniu. A tak przy okazcji polecam słownik wulgaryzmów polskich bo Ch** to się piszę przez CH, no chyba że ktoś ma poniżej 13 cm tak jak Ty więc wtedy może i przez samo H.
|
|
Student..... daj spokoj przeciez widac ze to zwykły palant... Chcesz pokonać debila to nie rozmawiaj z nim i tyle...
|
|
Dobrali się idealnie! Grądowski student łopatologii i zapalony burek. Je******* się w łeb, idioci. Głos Rozsądku ![]()
|
|
Łomżyniaki nigdy nie dadza sobie w kasze dmuchac :) Igusia
|
|
tak jest Iga!!!:* "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
ale to forum jest beznadziejne przez wielu kretynów którym się nudzi i piszą glupoty na forum np : glos idioty
|
|
student z grąd: widzę, że masz intera z szeptela. Jesteś z tego dostawcy zadowolony? Ile płacisz i za jaką szybkość? A odnośnie wątku głównego - cyt: "ale to forum jest beznadziejne, widać że w Łomży się nic nie dzieje!!!" .......... to nie tak wg mnie. Forum zostało opanowane przez kupę zasmarkańców, którzy nic twórczego tu nie wnoszą oprócz okazywania braku inteligencji. ![]() Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Peter co do szeptela to z netu jestem zadowolony z tym że mam tylko 128kbs i problem polega że płacę za to badziewie 60zł więc nie polecam a co do forum to masz rację, sprowokować cymbałów nie długo
|
|
.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |