piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prawko C i E

Witam wszystkich na pewno temat już był zakładany na tym forum ale potzrebuje waszych opinii gdzie zrobić takowe prawo jazdy i u kogo bo nie stać mnie na dodatkowe egzaminy bo i tak musze wydać całe oszczędności

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prawko C i E

Polecam OSK Borawski, zdane bez problemu za pierwszym razem, bdb przygotowują.

czy zdasz za pierwszym razem zależy to od ciebie nie od ośrodka szkolenia bo każdy tak samo cie nauczy ale jeśli chcesz tanio i szybko to polecam osk charczuk tel.502114305

No nie do końca, bo jeden Instruktor sobie przejeździ godziny obok i cześć, a drugi da wiedze , wskazówki , podpowie itp.

@ lomza1 na starych zasadach robiłeś czy już na nowych?

To błoto nie jest dla mnie obojętne. To część mojej ojczyzny.

Ja też robiłem u Borawskiego i polecam.

Dzięki Panowie za opinie właśnie mi zależy żeby instruktor nauczył jak najwięcej a czy orientujecie się w cenach

Szkolcie się kierowców będzie potrzeba w naszym kraju kiedy ITD zlikwidują podwójne obsady powrócą. Powodzenia na Egzaminach

Ja polecam OSK FERENC

Ziomek

com454 nie wiem czy to ze zlikwiduja ITD bedzie dobre dla kierowcow :) role inspektorow przejmie policja ktorej jak wiemy jest wiecej niz ITD i mysle ze kontroli bedzie wiecej i w dzien i w nocy.

Tylko Bóg moze mnie sadzic…

Guti^Jeres no dotego zmierzam że będziemy jeździć w podwójnych obsadach inaczej się nie da :)

Ja juz jezdze w podwojnej obsadzie i tego czasu pracy i tak ciagle malo :P

W sumie to i dobrze żeby było w podwójnej obsadzie bo zawsze potrzebują pracodawcy z doświadczeniem dobrze sam bym wymagał tylko , że gdzie je zdobyć jak każdy chce wiec może będzie o tyle dobrze że z doświadczonym kierowco raźniej jechać

Coraz wiecej slyszy sie ze pracodawcy potrzebuja kierowcow chetnych do pracy a nie kierowcow z doświadczeniem bo kierowcow jest coraz mniej zapotrzebowanie jest duze ale to fakt od doswiadczonego kierowcy dobrze jest sie uczyc ;) bo to czego ucza na kursach a to jak wyglada praca kierowcy to sa dwie rozne sprawy ;)

Dla tego założyłem ten temat bo potrzebuje ogarniętego instruktora

nie oplaca sie robic, w transporcie wyzysk :)

---------------------------------------------

robisz za grosze albi miedzynarodowka i zero zycie prywatnego

---------------------------------------------

W transporcie zawsze opłaca się robić tylko coś za coś. Kierowców ciągle brakuje. Ja sam po 5 latach jazdy busem po kraju przechodzę w następnym roku na ciężarowe. Uprawnienia już są, muszę ogarnąć kwalifikacje bo bez tych papierów nikt nie przyjmie do pracy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org