Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Metropol-Restauracja |
Co Wy na to gdyby w dawnym hotelu Metropol przy ul.Giełczyńskiej otworzyć restauracje i nie tylko. Czy lokal tego typu miałby możliwość rozwoju w mieście Łomża? Pomysłowo.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Metropol-Restauracja |
Na Giełczyńskiej był hotel Bristol, hotel Metropol mieścił się przy ulicy Długiej 1. otwieraj, wezmiesz dotację z PUP dla bezrobotnych i inwestuj w zabytek Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
zazwyczaj kwota dotacji z PUP waha się między czterokrotnością, a sześciokrotnością średniego wynagrodzenia w sektorze przedsiębiorstw, a to kupa forsy ... Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Jest bardzo mało prawdopodobne , że dostaniesz dofinansowanie z tej firmy.
|
|
c2h5oh , nie dostrzegasz sarkazmu? ha dofinansowanie z PUP w tym wypadku nie pokryło by tu chyba kosztów porządkowania placu budowy ! Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
No to uwaga dla przyszłego biznesmena restauratora , pewien pan napisał sam wniosek do marszałka , i cud marszałek przyznał dotację na budowę restauracji i hotelu w wysokości 13,5mil zł Ale takie cuda się zdarzają , ją sam ubiegam się od 5 lat i nic nie dostałem Dlatego nie wierzę w cuda , a w układy itp machloje
|
|
Jeśli na taką inwestycję za wiele mln zł robi się badania rynku przez to forum - to życzę powodzenia w interesach. Idealna grupa docelowa klientów :-)
|
|
haha badania rynku? to tylko marzenia bezrobotnego z zerowym kapitałem początkowym Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Ot całe oblicze świńskiej ,czerwonej hołoty (przykładem świeci tu vox_populi). Ubierając moją wypowiedź schludnie i na temat ,osobnik ten wyżej sra niż du*e ma. Pomysłowo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |