Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Plusbus |
Witam, zastanawiam się nad jazdą plusbusem do Wawy, ale nigdy z tego nie korzystałem. Polecacie? Swoją drogą ceny też trochę mnie dziwią, z tygodniowym wyprzedzeniem bilet kosztuje niecałe 5 zł - skąd takie ceny? Pozdrawiam :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Plusbus |
Nie przejmuj się ceną społeczeństwo dołoży.
|
|
Ja jeżdżę i ie narzekam. Zresztą PKS też już jeździ za 5 zł. Grzegorz
|
|
Ja jadę w przyszłą sobotę busem, mam 10 miejsc wolnych, będę konkurencyjny dla plubusa i pks, wezmę po 2 zł od osoby w obie strony
|
|
Plus Busa polecam - wygodnie i miło. Ja jeździłam i za 1 zł, wystarczy kupić bilet z dużym wyprzedzeniem, o ile oczywiście jest to możliwe.
|
|
I też nie mogę dojść jak im się to w ogóle opłaca?
|
|
Normalnie, kto potrzebuje na JUZ Kupi dzien wcześniej za 20 ;p
|
|
pytanie raczej dotyczyło jakości usługi i standardu w PlusBuS , odpowiadam: nowe czyste autokary, kierowcy dbający o wizerunek f-my - krawat ect ... miła komunikacja z podróżnym , punktualność, dotrzymane terminy przyjazdu/odjazdu, walorem niska cena ... a co byka obchodzi, jak się krowa cieli? haha z waszych nie dokładają, a jak oni to robią ? nie musi was to obchodzić , Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
ta firma powstała nie dawno, tanie ceny to reklama, pewnie z czasem bd drożej. Z dużym wyprzedzeniem taniej ---------------------------------------------
|
|
mikro - widzę, że nie znasz się na temacie wiec proszę Cię nie gadaj głupot. Plusbus i inni przewoźnicy rozwiązują sprawę tak jak linie lotnicze - jest niewielka pula biletów za grosze które trzeba rezerwować ze sporym wyprzedzeniem, a gdy zamawiasz bilet dwa-trzy dni przed wyjazdem to cena jest już na tyle wyższa by opłacić te \"promocyjne\" bilety. To się kalkuluje, dokładają się zawsze te osoby które decydują się na wyjazd w ostatniej chwili
|
|
bawski, to całkiem nie tak , wiesz ile osób średnio jedzie w jedną stronę ? po co te domysły, jak was to nie powinno boleć, ploty dla plot? widocznie mają w tym interes globalny, zazdrościsz , sam załóż firmę przewozową Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
@dvw, jesteś w błędzie, ta firma funkcjonuje już od wielu lat, tylko od niedawna maja uruchomione kursy z Łomży. Wcześniej nazywali się Podlasie Express. Kilka lat temu korzystałem wielokrotnie z ich usług na trasie Białystok - Warszawa, ceny zawsze były niskie, pod warunkiem wcześniejszego zakupu. Nie ma nigdy cen za 1 zł, jako ktoś napisał wcześniej bo zawsze dochodzi tzw opłata za rezerwację 1 zł, także najniższa cena to 2 zł, ale to dalej grosze. W puli biletów z najniższą ceną jest niewiele, nawet jakby 3 tygodnie wcześniej 20 osób zechciało jednocześnie kupić taki bilet, to tylko dla kilku pierwszych będą za 2 zł, dla kolejnych będą stopniowo droższe.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |