środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sokopijalnia

Mam do was pytanie a mianowicie czy sokopijalnia w Łomży by mogla sie utrzymać? Chodzi mi tutaj zeby otworzyc miejsce gdzie bedzie można wyciskac soki, który klient moglby sam skomponowac a także wzbogacic oferte o jakies sałatki, ciasta, ciasteczek. Oczywiście wszystko by było fit :). Dziękuje za odpowiedzi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sokopijalnia

W venedzie wyspa może by się utrzymała

prędzej gorzelnio-sokopijalnia.

Pomysłowo.

sa szanse na to ale jak wszystko fit to juz tam na pewno nie zajde:)

---------------------------------------------

Jeśli u nas przez 6 miesięcy jest zimno, to zadaj sobie pytanie, czy ktoś będzie chciał kupować chłodny, pyszny, świeży sok w styczniu czy w lutym?

A pyszny jest wtedy, gdy masz świeże owoce. Zimą będziesz miał słodkiego arbuza, marakuję, melona, itp.?

Jeśli zimą się przerzucisz na grzane wino lub piwo z miodem, goździkami i cynamonem - to się utrzymasz.
Ale na pewno nie na wyspie w galerii, tylko w lokalu, gdzie stworzysz klimat, nastrój i to coś, co przyciąga ludzi do siebie, do rozmów, kontaktu i wspólnego posiedzenia.
Coś, czego nie mają smartfony ... ;-)

otwieraj, ile będzie kosztować 200ml szklaneczka świeżo wyciskanego?

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

myślę że to niezły pomysł, ale raczej otwarcie w sezonie wiosennym, zeby ludzi zciągnąc, teraz to raczej rozgrzewające trunki mają wzięcie;-)

Kiedys byla na Łakowej.Ale tam ino z miętkiej szyjki.Tylko kokosowe.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org