Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sokopijalnia |
Mam do was pytanie a mianowicie czy sokopijalnia w Łomży by mogla sie utrzymać? Chodzi mi tutaj zeby otworzyc miejsce gdzie bedzie można wyciskac soki, który klient moglby sam skomponowac a także wzbogacic oferte o jakies sałatki, ciasta, ciasteczek. Oczywiście wszystko by było fit :). Dziękuje za odpowiedzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sokopijalnia |
W venedzie wyspa może by się utrzymała
|
|
prędzej gorzelnio-sokopijalnia. Pomysłowo.
|
|
sa szanse na to ale jak wszystko fit to juz tam na pewno nie zajde:) ---------------------------------------------
|
|
Jeśli u nas przez 6 miesięcy jest zimno, to zadaj sobie pytanie, czy ktoś będzie chciał kupować chłodny, pyszny, świeży sok w styczniu czy w lutym? A pyszny jest wtedy, gdy masz świeże owoce. Zimą będziesz miał słodkiego arbuza, marakuję, melona, itp.? Jeśli zimą się przerzucisz na grzane wino lub piwo z miodem, goździkami i cynamonem - to się utrzymasz. Ale na pewno nie na wyspie w galerii, tylko w lokalu, gdzie stworzysz klimat, nastrój i to coś, co przyciąga ludzi do siebie, do rozmów, kontaktu i wspólnego posiedzenia. Coś, czego nie mają smartfony ... ;-)
|
|
otwieraj, ile będzie kosztować 200ml szklaneczka świeżo wyciskanego? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
myślę że to niezły pomysł, ale raczej otwarcie w sezonie wiosennym, zeby ludzi zciągnąc, teraz to raczej rozgrzewające trunki mają wzięcie;-)
|
|
Kiedys byla na Łakowej.Ale tam ino z miętkiej szyjki.Tylko kokosowe.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |