Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przeróbka złota GDZIE ? w Łomży .. |
Witam, Uzbierało mi sie troche złota w domku ...niekompletne kolczyki / łąncuszki itp u jakiego złotnika moge je przerobić na coś nowego w Łomzy ?? bede wdzieczna za odpowiedzi :) Ola
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przeróbka złota GDZIE ? w Łomży .. |
raczej u każdego złotnika, czekasz na kryptoreklamę? przejdż się i zapytaj osobiście , zobaczysz co ci dany punk zaproponuje i co jest w stanie wykonać , trudne co ? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Giełczyńska przy rondzie. Tam jest złotnik od wielu lat więc wiarygodny. Robił mi obrączki i było ok.
|
|
nie Cwaniakuj to raz bo grzecznie pytam , dzis bylam u dwoch złotnikow w lomzy i niestety znajmuja sie sama sprzedażą EWENTUALNIE zmniejszaniem wiekszaniem bransoletek / pierscionkow a nie wyrabianiem topieniem nowych OLa
|
|
Pomyłka - nie Giełczyńska tylko Rządowa przy rondzie oczywiście ......
|
|
oj, cwaniaro ty byłaś w zakładzie złotniczym , czy w sklepie tylko sprzedającym wyroby ze złota ? a jest ich kilka w łomży i nie marudż Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Warto samemu iść ze złotem i popytać. Ja nie kompletny kolczyk przerabiałam na wisiorek i każdy dawał inne ceny.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |