środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
TAXI OSZUST!!!!!!!!!!!!

witam
pragne przestzec przed jednym taksowkarzem ktory jezdzi srebrnym mercedesem "okularnikiem", dodam ze nie jest w zadnej korporacji i z tad te ceny za kurs .krotko mowiac orznal mnie konmkretnie do tego byl bardzo chamski w zachowaniu podejrzewam ze osob takich jak ja "orznietych" jest wiecej totez przestzegam pzred wsiadaniem do taksowek zaparkowanych pzry statoilu widzialam tez go pod samym wejsciem Jam Cafe on tylko czycha na pijanych klientow i w sposob zakrawajacy na kradziesz oszukuje. wielkie STOP temu zlodziejowi

pozdrawiam

ps. podobno nazywaja go pierog badz pierug ?????? moze ktos zna

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: TAXI OSZUST!!!!!!!!!!!!

Ja znam....Jest to brat mojej koleżanki(jeżeli o tego chodzi.

Pierog ?? pewna jesteś tego co napisałaś ?? jeśli nie to usuń ten temat i nie pokazuj się tu więcej dobrze ci radze. To mój sąsiad i wiem do czego jest zdolny i pamieta każdego pasażera tylko powiedz kiedy to było ...

Ooooo prosze, a taki fajny z niego kolezka zawsze byl.

Bartes....Jeżeli mieszkasz obok niego to i może ciebie znam:))

No to może napisz konkretnie skąd jechałaś, dokąd i ile zapłaciłaś za kurs.

Głos Rozsądku

trzeba było wsiadac do smierdzącego poloneza a nie sie suko pchałaś do okularnika

pszczoła lubi miód , mucha lubi gówno

Fakt. Za luksus sie płaci ;-) Hehehe

Głos Rozsądku

zakrawajacy , wielkie STOP temu zlodziejowi , czycha na pijanych klientow
orznal mnie konmkretnie --------- cuć poezjo

Spiero: a może (.....)

Oj dziewczyno, zamiast dziękować, że w końcu ktoś cie palcem tknął to jeszcze problemy robisz ;-)

Głos Rozsądku

Parę razy korzystałem z usług tegoż Pana. Wychodząc z Yam Cafe jest to ostatnia deska ratunku aby nie wracać z buta. Stawki są normalne. Wiadomo że o 3 w nocy jest to droższa taryfa. Klient WART NAPIWKÓW. Miła Pani proszę wybierać MPK lub skorodowane Polonezy.

inter auto: w skorodowanych polonezach stawka jest dokładnie taka sama :-) Pierwsza taryfa w dzień i druga taryfa w nocy.

Głos Rozsądku

Panowie trochę więcej kultury i taktu!Jak można tak ubliżać dziewczynie? Wstyd po prostu!

G a z e l a

kamila23 opisz najlepiej na czym polegało oszustwo tego pana ??
jesli ten Pan nie jest z zadnej korporacji taxi to stawki sa wyzsze jak w taxi z jakiejs korporacji !!
najlepiej jadac taka taxowka zwrocic uwage na ktorej taryfie sie jedzie jesli jest taryfa 4 (wtedy najwiecej sie placi) trzeba łądnie zapytac czemu pan jedzie na 4 taryfie :) (dotyczy osob trzezwych lub pod małym wplywem alkoholu)

Zgadzam się z tobą "Gazela" poziom inteligencji i dobrego wychowania jak w klubie degeneratów .Ja osobiście odpuszczam sobie to forum .Jeszcze zła pisownia to zrozumiem ale słowa typu "przerżnął ją ,suko itp" to już przesada.

Ublizac dziewczynie hahah to ona chyba ubliza . Moim zdaniem temat postu powinien byc JESTEM Z KOLNA TO WIDAC........ Dziewczynko kazda taksowka ma na szybie swoj cennik i nawet jak jestes ostro wstawiona otwierajac drzwi masz go przed swoimi oczyma. Malo tego to chyba jedyny taksowkarz ktory nie ukrywa tego ze nie jezdzi w jakims MPT czy BIS ma czystego "koguta" z napisem taxi nie szczyci sie zadnym logiem tylko normalnie pracuje jezdze z nim czesto i jakos mnie nie oszukuje . Tylko problem polega na tym ze jak ja wysiadam i jes 8 zl na liczniku to daje 10zl a ty mowisz łłłłłłłłoooojezuuu a co tak drogo :) prosty wniosek "d u p a" by chciala luxusu a funduszy brak . Teraz dobra rada dla ciebie jak zaczynasz weekend przemysl to co bedziesz robiła nie chodz tam gdzie nie pasujesz np do YAM CAFFE tylko idz pod Grusze albo do Kufelka nie wsiadaj do OKULARNIKA tylko do poloneza w bisach ich sporo jest prawie wszystkie :) tam zadzwon . Aha a jak wstajesz rano i patrzysz ze wydalas o 2 zl za durzo i do mleka ci brak to wogole nigdzie nie wychodz :) pozdrawiam

Hahahaha! No tak trafić w sedno tematu to nawet ja bym nie umiał ;-) Pozdro!

Głos Rozsądku

opisz dziewczyno najlepiej wszystko dokladnie wtedy wszyscy bedziemy mogli ocenic czy naprawde zostalas oszukana a co do niektorych wypowiedzi to naprawde az sie smiac chce kaznierz dzieciaku widac ze nigdy nie jezdziles taryfami skoro twierdzisz ze w korporacjach jezdza same polonezy pochodz troche po postojach i popatrz jakie marki stoja na ktorych widnieja napisy mpt bis kontakty itp. a co do tych 2 zlotych to myslisz chyba ze jak je dasz gosciowi to bedziesz mial super kolege ktorych pewnie ci brakuje i pamietaj nienasmiewaj sie nigdy z ludzi ktorzy sa nieco mniej zamezni od ciebie bo los bywa okrutny i sam mozesz byc w sytuacji gdzie zabraknie ci na mleko 2 zlote wtedy moze pojdziesz do swojego kolegi i poprosisz by oddal ci te napiwki ktore mu dawales

tyku Jestem jego sąsiadem , znam jego siostre dobre kontakty z nim utrzymuje kilka razy mnie woził z orlena pod sam dom i nawet z zniżko a co do luxusu to teraz takie meśki powiny być w każdej korporacji.Mieszka jeszcze jeden taksuwkarz też ma mercedesa(okularnika)majonez to ojciec mojego kumpla i zawsze poratował tanim kursem.I co ty dziewczyno pierdolisz że OSZUŚCI !? sam ***** oszust jesteś nie pasi na buta wracaj do kalinowa nawet nie napisałaś ile on chciał gdzie jechałaś i októrej godzinie pieprzysz tylko bo mamony nie miałaś a hamski był pewnie bo mu pewnie zajechałaś tekstem że tylko piniedzy nie mam tylko 5zł w grosiakach idz ty się badaj ! Miałaś odwage tak pisać to napisz jeszcze raz wytłumacz co i jak i nie zawracaj dupy normalnym ludziom!

tykumoniuszki party czy Reymonta city ?

Bartes.....niestety ani moniuszki ani reymonta...
Sikorskiego rulezz:P:P
hehe
z Jego siostrą uczyłem się 6 lat:))Ahh ta Kaśka hehe

Ps. Bartes...często przesiaduje na Spółdzielczer (przeczkole:)))

Dzień w dzień śledzę wątki tego forum i dzień w dzień schodzi bardziej na dno, bo sami do dna zmierzacie. Wymagacie od innych forumiwiczów kultury, zasad ortografii, a co sobą reprezentujecie? Co może reprezentować sobą osoba, która przesiaduje w okolicach "przeczkola" -czymkolwiek to jest.

Malwina

Malwina... ty już nie łap za moje poszczególne słowa....jestem jednym z młodszych na tym forum i chyba jako jeden z nielicznych popełniam najmniej błędów....1 błąd na kilkanaście postów to chyba może być dobrze(nie chodzi mi o pisownie tj.Spółdzielczer...ale to tylko kwestia szybkiego pisania.)
Ps. Mi chodzi o to że często siedzę sobie ze znajomymi na ławeczce w przedszkolu koło Spółdzielczej.

Pozdrawiam

Mi sie zdaje ze tutaj powinien byc ktos kto by to wszystko przynajmniej w malym stponiu cenzurowal.

ale nie ma...i pewnie nie bedzie...

No wlasnie i dlatego te forum spadnie(czytaj spadlo)na psy!

Aaa to ten gosc co mu zabrali prawo jazdy za punkty !

Piszesz ze kierowca Ciebie oszukał ?
A mozesz to udowodnic ? Masz paragon ? Jak kierowca nie chciał go wydac ,a Ty jak uwazałas ze Ciebie oszukał to powinnas zawiadomic własciwe organy scigania-w tym wypadku najpierw policje.
Jak wszedzie wiadomo reklamacje tylko po okazaniu paragonu!

Kamilo23 zamiast oczerniac na forum jakiegos - PIERUGA - to wez do reki SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY i rozpocznij nauke pisowni.

Pozdrawiam

Dyzmir

Witam wiecie co mam identyczne zdanie jak Gazela i Malwina to forum schodzi na "psy" nie rozumiem tego jak można jakąś dziewczynę wyzywać od suk itp. znacie ją osobiście a co do Taxi oszusta to przecież bardzo łatwo sprawdzić ile kilometrów, jaka była taryfa o tej godzinie i stawka i wszystko jasne a co do niektórych opinii, że s... żałowała pieniędzy jak dla mnie całkowicie w porządku jeżeli taka sama usługa kosztuje np 10 zł. to po co płacić 13 czy 14 jest to mało logiczne a pierwszy raz słyszę, że w usługach Taxi jest różnica czy to merc czy FSO i na koniec forumowicze naprawdę słownictwo wypadałoby zmienić ( oczywiście nie wszyscy) i nie pisze tutaj o błędach literowych.

Pozdrawiam wszystkich :-)

tyku he spółczuje ;) a na tym przedszkolu też tam bywam nieraz może znamy się ;)

KONIEC TEMATU KAŻDY BIERZE KAWAŁEK MERCEDESA I IDZIE DO DOMU -
Ja zabieram celownik bo to 90% ceny auta he;p

kamila23 może napiszesz jakieś konkretne fakty w jaki sposób cię oszukał i

na ile przecież można przeliczyć resztę wysiadając i taksówki???

waldek27

No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!

Za stary jestem do przesiadywania na przedszkolu, pol dotychczasowego zycia spedzilem na Spoldzielczej i chcialbym uswiadomic wam, ze na Spoldzielczej sa 2 przedszkola.

Sroczak....tak są 2 jedno z placem zabaw:)) a drugie bez 9chyba jeżeli już dostawili)
Ps....mi chodzi o ten obok Parkingu.

No niezle, sam taksiarz, o którym mowa wyzywa tą dziewczynę od suk na dzieńdobry. Kto tu jest bardziej wiarygodny teraz? Jak nie prawko zabiorą to dupę obsmarują- wredny ten świat i w ogóle wszyscy biedakowi na złość robią. Fakt, ze kamila23 nie podalas konkretów.

kamila23 - a moze kamil 23 śmieszna prowokacja i nie chodzi tu o 2 zł na mleko ani wyzwiska od suk to jest poprostu zazdrosc ludzi ktorzy nie potrafio na siebie zarobic i na swoje wydatki zyjemy w kraju demokratycznym i kazdy ma prawo ządac odpowiednich pieniedzy za swoje usługi jezeli ma ustawiony taxometr na 4.5 a reszta na 4 zł to sprawa prywatna i poprostu inaczej sie ceni

inter auto: na tym polega prawo wolnego rynku! Prosty przykład: jeśli ja sprzedaje na rynku kartofle po 50zł za kg a ktoś inny po 2zł, to przecież nikt nie każe kupować u mnie! Wolny rynek opiera się na swobodzie doboru oferty!

Droga Kamilo! Przy wsiadaniu do taksówki warto spytać, ile będzie kosztował kurs w dane miejsce. Z taksówkarzem zawsze idzie się dogadać - tym bardziej z tym, którego tak źle opisujesz. Nie wiem czy chcesz zniszczyć opinię tego człowieka (a tak to wygląda), ale wypisujesz bzdury.

Głos Rozsądku

re

Taksówkarz, o którym tutaj mowa jest jak najbardziej w porządku.

i cały ten k*** szum o jakieś *******.ne 2 zeta

Jack Daniels rulezzzzzzz

taryfiarz i porządny "koń by się usmiał "może jeszcze z BIS

zostawcie tego taksiarza on i tak ma problemy jeżdzi bez licencji gania go inspekcja drogowa ai wy cos tam chcecie za te nędzne dwa złote

jaś

Fajnego ma merca

od tamtej pory krowy we wsi przestały mleko dawac a kury przestały sie niesc Niedługo dzieci zamiast straszyc babajago to taksowkazem z merca srebrnego będo straszyc

maximus....dokładnie ale samochód to ma wypasiony:)

tyku: to co w tym samochodzie takiego wypasionego? Widziałem, że ten model ma kierownicę, fotele i kilka drążków. Czyżby posiadał w przeciwieństwie do firmowego wyposażenia: wannę z hydromasażem, fotel ginekologiczny oraz dodatkowy tor do kręgli ?? Możesz precyzyjnie wytłumaczyć bo nie kumam??

ADALL

Bez gwiazdy nie ma jazdy !

Ale ten jego merc to podobno klimatyzacji nie ma ?

Pozdrawiam

Dyzmir

powaliło cię ?? w lato wejdziesz to jak lodówko chłodziarka

Bartes to chyba ciebie powalilo. super mesio co to lepszy i drozszy od poloneza, jednak kilmy nie ma :(

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org