Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DaGrasso Al. Legionow zamknięta!!!! |
Lokal lokalowi nie równy. Sieciówka cieszy się dobrą opinią w całej Polsce. Nie wiem dlaczego ale pizza z DaGrasso nad Prymusem była beznadziejna w porównaniu do tych z ich innych lokali. Za każdym razem będąc w Białymstoku czy Ostrołęce zajeżdzałem na szybki lunch. Pizza zawsze była pyszna, super wypieczona jak w prawdziwej włoskiej pizzerii. Sałatki też mega, moja dziewczyna zawsze się zajadała. Zupełnie co innego. Czystość i obsługa na całkiem innym poziomie. Widocznie tam czegoś zabrakło. Moze zły kucharz, menager a moze cała załoga ale ogólnie słabo.. W Lomzy cieżko o dobrą pizzę a tym bardziej dostarczoną na czas w sobotni wieczór
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DaGrasso Al. Legionow zamknięta!!!! |
sam otwórz lokal i zobaczymy jaką pizzę sprezentujesz swoim klientom,to co polak potrafi robić najlepiej to wyrzekać
|
|
Mi tam smakowała. Kiedyś jadłem pizzę w Dagrasso w Warszawie, zawsze tą samą co brałem tu w Łomży i tam mi nie smakowała, w ogóle jak by z innego przepisu ciasto robili. Bo życie jest po to by latać na moto
|
|
|
Tam, gdzie było Da Grasso podobno jutro otwierają nową pizzerię. Tararararatata!
|
|
Ludzie nie dostają w Polsce godziwych wynagrodzeń ,więc na wszelaki sposób starają się dorobić na lewo okrajając co się da i gdzie się da. Pomysłowo.
|
|
Mi tam smakowała i jak otworzą to pojadę spróbować :)
|
|
Giuseppe naaaaaaaaaaaaj
|
|
Dlatego zamknięte bo poszło o cenę wynajmu lokalu. Jak byś dostał podwyżkę za lokal o 700 zł. też byś zrezygnował.
|
|
pewnie ze pizza byla smaczna pomieszczenie tez super duze czyste czego wiecej potrzeba .brak klijentow odpowiedniej ilosci na tak duze pomieszczenie co wiaze sie z odstepnym podwyzki gonia podwyzki i w koncu stalo sie co stalo :((((
|
|
|
teraz ciężko o dobrą pizze.. Chwyt marketingowy to dużo ciasta ,aby się zapchać ,oraz skromne dodatki. Nie ma to jak pizza hut ,w Łomży z pewnością zrobiłaby furorę. Pomysłowo.
|
|
Autor: Dobromil (---.113.introlan.pl) moze nie ciezko o dobra pizze tylko za duzo konkurencji jest i nie wiesz na czym ci dupsko jezdzi wez tak z trzy dni przegloduj i idz na jakokolwiek pizze zobaczysz jaka smaczna pewnie jeszcze takiej nie jadles
|
|
każdy wyraża własną opinie skoro temat opinii odnośnie pizzy w mieście Łomża poruszono. Dupsko to chyba tobie lomzaninie spadło z parapetu jak wyczułeś że ci konkurencja raptem rośnie. Pomysłowo.
|
|
żeby cokolwiek ocenić trzeba zawsze mieć punk odniesienia, a ilu tu smakoszy jadło choć raz w życiu oryginalną pizzę włoską? żadna łomżyńska nawet przy prawdziwej włoskiej nie leżała, oj, znawcy tematu haha większość placówek Da Grasso pracuje w oparciu o gotowe mrożone kule ciasta, dostarczane przez sieć mozzalella ? toż to analogi serowe oparte na olejach sosy? podkłady keczupowe mnie szczególnie \"podoba\" się lokalna moda na polewanie pizzy oliwami smakowymi- profanacja , pizza powinna być chrupka, nie nasączona olejem Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Otwarte ...
|
|
A ja dziś byłam,spróbowałam,zjadłam i powiem Wam że pizza jest mega dobra.Ciasto fajnie wypieczone,sporo składników na pizzy,dobry ser.A i sosy są bardzo dobre.Przyjdę jeszcze nie raz i wam też polecam :) Ona
|
|
kto i pod jaką marką teraz to prowadzi? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Kupiłem na spróbowanie i wszyscy zjedli ze smakiem. Na pewno tam zajrzę.
|
|
Voxiu, we Włoszech podają oliwy smakowe do pizzy, nie wszędzie, ale wielu lokalach - tak. Różnica w stosunku do lokalnej, łomzyńskiej czy polskiej pizzy - jest taka, że u nas dostajesz placek z ciasta, z kiepskim serem i sosem kisielowo-pomidorowym. Duża ilość dodatków broni to danie, a nie jest potrzebna. Na świecie zazwyczaj jada się margharitę, czyli dobry, cienki spód, sos i pyszny ser, z kilkoma listami świeżej bazylii. Nic dodać, poezja w gębie.
|
|
W restauracjach oliwę podaje się do wielu włoskich potraw. Tak samo jak oliwki i ocet, szczególnie balsamiczny, często podają spodeczek oliwy z oliwek w której można zamoczyć pieczywo , grzanki i jak wiesz co to jest pizza bianca lub focaccia? Przed podaniem głównego posiłku serwuje się we Włoszech antipasti, czyli przekąski, startery. Są przeróżne , a najprostszą to chyba jest bruschetta, chrupiąca grzanka posmarowana oliwą z oliwą oraz czosnkiem. Pizzę powinno się jeść bez dodatków w postaci sosów czy nawet oliwy ( wyjątek pizza bianca) , Włosi nie stosują ich wcale. Ja tam nigdzie w pizzerii nie widziałem żeby Włoch polewał pizzę oliwą. a w jakim regionie tak jadałeś? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Allora, dimmi per quanto tempo sei stato in italia? Co prawda nie często jadałem pizzę we włoskich restauracjach, ciekawsze dania tam serwują, jednak nie zliczę ile to razy na szybko kupowałem w pizzeriach \"pizza al taglio\", pizza pieczona na dużych blachach, krojona na kawałki wskazanej wielkości przez klienta, ważona i podawana do \"reki\" klientowi w papierku/pergaminie , włosi składają ją na połowę, dodatkami do środka i tak to konsumują , ( coś jakby kebab w papierku na wynos) i nigdy nie widziałem, żeby wlewali tam na koniec oliwę! Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Byłem tam dwa razy i o dwa razy za dużo. Za pierwszym razem myślałem że się z............ Ser który był na pizzy nie miał nic wspólnego z serem żółtym, bliżej mu było do ohydnego serka topionego. Nie należę do ludzi którzy wszczynają aferę więc nie zjadłem i wyszedłem z lokalu ale byłem na tyle oburzony że postanowiłem napisać maila do centrali i opisać moje wrażenia z tego pobytu. Przeprosili, napisali że skontrolują itp. Po pewnym czasie postanowiłem dać szansę po raz kolejny - niestety zero poprawy. Dziwię się że dopiero teraz ten przybytek upadł, opisana sytuacja miała miejsce jakieś 2 lata temu. Ogólnie wolę zrobić pizze w domu ( samemu zagnieść ciasto) a niżeli iść do naszych pizzerii.
|
|
A który jadł prawdziwą golonkę po Bawarsku!!!!! Wpieprzacie chłam w barach po tą nazwą i oblizujecie się jak zboki. Tak samo jest z pizzą. we Włoszech inna, nie znaczy smaczniejsza dla Polaka. Mi tam smakowała, a pizza hut to jest kicha.
|
|
polecam smak podlaski ,apetyt i bar u Ryśka ,bo Polska kuchnia to Królewska Kuchnia. Pomysłowo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |