Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do bezmózgiego pijanego złośliwca |
Robi się coraz chłodniej, idzie zima, bezdomne zwierzęta mogą przeżyć tylko dzięki ludzkiej życzliwości. Jakim więc trzeba być poj****em, żeby odlać się (kolejny raz!) w miejscu, gdzie są dokarmiane?! Skoro już nie możesz, taki-owaki-synu (wiadomo, że kobieta tego by nie zrobiła), donieść zawartości pęcherza po wypiciu kilku n-paków do domu, to odlej się tam, gdzie są gęste drzewa, a nie tam, gdzie stoją miski z karmą !!! Ile trzeba mieć w sobie złośliwości, żeby tak zrobić ?! Mam nadzieję, że, jeżeli zechcesz to powtórzyć, ktoś zrobi Ci w kulminacyjnym momencie bardzo efektowne zdjęcie, a potem wrzuci to do Sieci. Obyś więcej nie zostawiał swoich wątpliwej jakości piwnych \"feromonów\" w tym miejscu, bo, jeżeli to się powtórzy, trzeba będzie poprosić o pomoc.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do bezmózgiego pijanego złośliwca |
śmiem twierdzić, ze ten ktoś zrobił to specjalnie... alkohol nie ma z tym wielkiego związku.... bo ludzie wpadają ze skrajności w skrajność a idiotów nie brakuje... czysta ludzka złośliwość ... nie podoba mu się, że ktoś dokarmia, nie ma odwagi nic z tym zrobić (rozmowa) to naleje... i liczy, że ktoś zrezygnuje... nie bądź naiwny/naiwna
|
|
Nie, można coś z tym zrobić, i zrobię. Przynajmniej spróbuję. A ten złośliwiec niech nie czuje się bezkarny. Kto wie, może już wiadomo, kto to jest.
|
|
szczoto go po łbie:)
|
|
A to nie zwierzaki oznaczają teren?
|
|
ciekaw jestem rozwiązania. ... miałem podobną sytuację i myślę, że to dokarmiane zwierzęta, ale warto się dowiedzieć...
|
|
Mój królik swego czasu też miał \"fazę\" na załatwianie się do swojej miski. Ale jeśli w tym wypadku faktycznie jakiś idiota to robi, to trzymam za Ciebie kciuki, fajnie że są ludzie których obchodzą zwierzęta i im czynnie pomagają.
|
|
Dzięki za życzliwy odzew. Wiem, że zwierzęta znaczą teren moczem, ale nigdy wcześniej czegoś takiego nie było. Poza tym nie sądzę, żeby specjalnie celowały do miski z karmą. Co więcej, zwierzęcy mocz ma inny zapach, ludzki jest charakterystyczny. Nigdy nie zrozumiem, jak można być tak małpio złośliwym. Co się dzieje z ludźmi ? Coraz częściej wstydzę się za przynależność do tego samego gatunku, co ten taki-owaki-syn i jemu podobni.
|
|
powiedz nam GDZIE te zwierzęta dokarmiasz ? chodzi o bezdomne psy czy koty ? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
A co, chcesz się zaczaić na ******syna i po męsku z nim porozmawiać ?
|
|
nie, dolałbym się do misek wystawianych przez kociary Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
vox populi ! powiedz, dlaczego tak bardzo przeszkadza Ci fakt, że ktoś dokarmia zwierzęta ? Od urodzenia jesteś taki krzywy na umyśle, czy dopiero od niedawna ?
|
|
Od urodzenia :)
|
|
Omania :)
|