środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Simlock

Mam pytanie czy można legalnie i bez problemowo zdjąć simlocka z komórki w sieci PLUS GSM(MIX) bo kumpel mnie straszył że płaci się jakoś kare jak się zdejmie,(Telefon ma 6 miesięcy)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Simlock

mozesz zdjac tylko ze stracisz juz gwarancje wiec lepiej poczekaj jeszcze pól roku i jak juz nei bedziesz mial gwarancji to se zdejmij

,,Jebac Konfidentów i Scigania Organy"

powiedz temu, co od Ciebie kupuje, że jak zdejmiesz simlocka to on straci gwarancję.

jest jeszcze jedno ale: za dodatkową kase można simlocka wgrać, serwisanci u operatora nie wykrywają tego, że simlock był już zdjęty ;]

Aha bardzo dziękuje za informacje (właśnie takich odpowiedzi chciałem zetelnej i konkretnej.)

Tzn Ja dziękuje pomyliło mi się konto z moim braciakem :) jeszcze raz Thx.

tylko nie idz na Polowo zdejmowac rozwalili mi tam nowy tel dziady

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

No na polowej to jeden szajs ja tam wiem jak jest , ja chce ten telefon wystawić na allegro i w tym problem czy ktoś by chciał kupić z simlockem na plusa . Zobaczymy :)

Bartes jesteś głupi jak but u lewej nogi. Przeczytaj sobie wszystkie papiery dotyczące tego telefonu to dowiesz sie, że:

- zdjęcie blokady simlock powoduje tylko i wyłącznie utratę gwarancji
- karę płacisz, jeśli rozwiążesz umowę przed terminem

Jaki to model telefonu?

Głos Rozsądku

Zdejmij Lepiej Dziewczynie Simlocka;)

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

Bartes, jeżeli to nokia to możesz sam zdjąć sima kalkiem (oprócz najnowszych modeli). W serwisie nie zwracają na to uwagi (ostatnio zmieniali mi soft w 6230i). A w gwarancji coś pisać muszą.

No to nokia 6030 i go sprzedaje z simlockem.

A co do dziewczyny to ona już dawno nie ma takich gadzetów bo dawno gwarancja się skączyła , a do buta to ty mądry WĄCHAJ KLAPKI SWOJEJ BABKI..

Z 6030 juz kodem nie zdejmiesz.

Głos Rozsądku

Pomyliło się Tobie "GR" z 6630. Z 6030 schodzi po kodzie w kilka sekund.

dokładnie
nokia 6030 nie ma bb5 zatem simlock jest do ściągnięcia online.
nokie 6630/6680/n-series i kilka innych - z nich da się zdjąć ale po sporej zaliczce w serwisie nokii i tylko tam.

spora zaliczka=ok 200-300 złotych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org