Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Simlock |
Mam pytanie czy można legalnie i bez problemowo zdjąć simlocka z komórki w sieci PLUS GSM(MIX) bo kumpel mnie straszył że płaci się jakoś kare jak się zdejmie,(Telefon ma 6 miesięcy)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Simlock |
mozesz zdjac tylko ze stracisz juz gwarancje wiec lepiej poczekaj jeszcze pól roku i jak juz nei bedziesz mial gwarancji to se zdejmij ,,Jebac Konfidentów i Scigania Organy"
|
|
powiedz temu, co od Ciebie kupuje, że jak zdejmiesz simlocka to on straci gwarancję. jest jeszcze jedno ale: za dodatkową kase można simlocka wgrać, serwisanci u operatora nie wykrywają tego, że simlock był już zdjęty ;]
|
|
Aha bardzo dziękuje za informacje (właśnie takich odpowiedzi chciałem zetelnej i konkretnej.)
|
|
Tzn Ja dziękuje pomyliło mi się konto z moim braciakem :) jeszcze raz Thx.
|
|
tylko nie idz na Polowo zdejmowac rozwalili mi tam nowy tel dziady
|
|
No na polowej to jeden szajs ja tam wiem jak jest , ja chce ten telefon wystawić na allegro i w tym problem czy ktoś by chciał kupić z simlockem na plusa . Zobaczymy :)
|
|
Bartes jesteś głupi jak but u lewej nogi. Przeczytaj sobie wszystkie papiery dotyczące tego telefonu to dowiesz sie, że: - zdjęcie blokady simlock powoduje tylko i wyłącznie utratę gwarancji - karę płacisz, jeśli rozwiążesz umowę przed terminem Jaki to model telefonu? Głos Rozsądku
|
|
Zdejmij Lepiej Dziewczynie Simlocka;) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Bartes, jeżeli to nokia to możesz sam zdjąć sima kalkiem (oprócz najnowszych modeli). W serwisie nie zwracają na to uwagi (ostatnio zmieniali mi soft w 6230i). A w gwarancji coś pisać muszą.
|
|
No to nokia 6030 i go sprzedaje z simlockem. A co do dziewczyny to ona już dawno nie ma takich gadzetów bo dawno gwarancja się skączyła , a do buta to ty mądry WĄCHAJ KLAPKI SWOJEJ BABKI..
|
|
Z 6030 juz kodem nie zdejmiesz. Głos Rozsądku
|
|
Pomyliło się Tobie "GR" z 6630. Z 6030 schodzi po kodzie w kilka sekund.
|
|
dokładnie nokia 6030 nie ma bb5 zatem simlock jest do ściągnięcia online. nokie 6630/6680/n-series i kilka innych - z nich da się zdjąć ale po sporej zaliczce w serwisie nokii i tylko tam. spora zaliczka=ok 200-300 złotych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |