Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ubrania motocyklowe |
Witam wszystkich. Gdzie można zakupić ubrania na moto, jaki sklep polecacie? Dzięki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ubrania motocyklowe |
Sklep Diamet w Ostrołęce na Targowej 24, super ceny i duży wybór Polecam !! Uśmiech na twarzy Miód w sercu Ołów w pięściach
|
|
Ok. Dzięki.
|
|
ja spodnie, kurtkę oraz buty kupiłem tutaj: http://intermotors.pl/INTERMOTORS-O-Bia%C5%82ystok-stock-4-pol.html chyba jeden z większych sklepów w północno-zachodniej Polsce z tymi rzeczami, obsługa miła i jak dobrze zagadasz to zawsze jakiś rabacik dadzą
|
|
Max bike łomża mały wybór ceny dobre, Intermotors Białystok wybór trochę większy ceny takie sobie (rozmiary rękawic babskie) , w Ostrołęce jeszcze nie byłem, ale chętnie odwiedzę ten sklep, jest jeszcze jakiś w Białymstoku o nazwie Motozbrojownia tam też nie byłem. Chyba najbardziej polecił bym sklepy jest ich kilka jeden obok drugiego w Warszawie przy ulicy Prymasa Tysiąclecia wybór duży można oczopląsu dostać :) Bo życie jest po to by latać na moto
|
|
Był ktoś może w motopasji w Kobyłce koło Warszawy?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |