środa, 19 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wojo

większość ludzi , uważa , że nasze oddziały w iraku lub afganistanie są niepotrzebne , jest to duży wydatek , ale zdobywają tam doswiadczeni , które podczas wybuchu wojny przyda się do obrony naszej ojczyzny.Więc moim zdaniem niech lepiej działają , to i przy okazji ludziom się pomoże

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wojo

jakiej wojny?? a u nas jest co zabierac jeszcze??

tylko ziemie i zabytki

A przy okazji zginie kilkunastu lub kilkudziesieciu polskich zołniezy?No ale najwazniejsz ze Ci co przezyja beda mieli doswiadczenie i w razie wojny(do ktorej nigdy nie dojdzie) nam pomoga..Jakby ktos z twojej rodziny tam wyjechal to myslalbys inaczej

No jak nie mamy wojny umnie pod blokiem co dzień jest wojna poprostu pole bitwy zamiast jezdzić gdzieś po świecie to by przyjechali gromowcy domnie pod balkon i się postrzelali z 9latkami na kamienie :P jeszcze jest rusztowanie to by robili jakieś akrobacje bez spadochronu i by otrzymali licencje na super spadochroniarza :P

heheheh:D

Witam, nasi żołnierze giną w Iraku czy w Afganistanie to wszystko dzięki

kochanej Ameryce a my jako przeciętni obywatele traktowani jesteśmy jak

ku**y oto przykład, przecietny obywatel, który chce się ubiegać o wizę do

USA musi wykonać pierwszy telefon na 0700 tz. na 0700 dzwoni się tylko

do ku**Y więć traktowani jesteśmy też jak ku**y a druga sprawa czy

otrzymamy wizę to jest sprawa drugorzędna bo trzeba przekonać

konsula,że jedziemy w celach nie zarobkowych.Moim zdaniem my jako

Polacy powinniśmy otrzymywać wizy bez żadnego problemu choćby

dlatego ,że nasze wojska służą i giną w Iraki czy obojętnie gdzie.

waldek27

No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!

Glupoty piszesz!Jakie kur..y jestesmy....Na 0700 dzwoni sie do kur...y , a nie na odwrot...Wiec to oni z siebie robia kur....y hehhehe

ruscy tylko czejkaja na nasza słabośc i niepewność

tak doświadczenie i offset na pewno zdobędziemy:P tylko ciekawe czy moje dzieci tego doczekają:P:P:P wojna za Amerykę?? nie dziękuję

bigi2004

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org