Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co na urodziny? |
Mam do was gorącą prośbę. Poradzcie mi co mozna kupić dziewczynie- rok przed osiemnastka na urodziny? prosze Was o nie piszcie głupot, pytam was poważnie;) ____ ^_^
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co na urodziny? |
Bądźmy szczerzy. Ona ma 17 lat, a nie rok przed 18-ką hehe. Zależy co rozumiesz przez pojęcie dziewczyna. To dziewczyna tak? :) Czy może... Twoja dziewczyna? Wykazałbyś się oryginalnością, gdybyś pojechał z nią na jakąś wycieczkę :) Ale chyba nie o to Ci chodzi. Więc... Ja się tam nie znam. Pozdrawiam :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
biżuteria zawsze modna ;)
|
|
stringi z jakims napisem;] ![]()
|
|
Feromony Polecam;) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
rowniez jestem za bizuterią:) "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
Biżuteria lub śliczne perfumy :-) Jestem zmienna jak pogoda, czasem zbyt pewna siebie, ale przeciez to nie powód, aby dzisiaj zmienic siebie!!!!
|
|
czlowieku walisz tam kolo rossmana, w tym rzedzie sklepow, i tam kupujesz jakies blyskotki, kolezka ci doradzi i pokaze co sobie zyczysz, alej kruka bo tam drogo i obsluga niemila, co najwyzej poogladasz przez szybke ;))
|
|
idzicie do 4pory roku na jakas pizze, deserek itp. i kup jej jakas bizuterie :P
|
|
Kup Jej kartke urodzinowo i majtki z biustonoszem :P ![]()
|
|
Wibrator, zasilany bateriami typu R12. Głos Rozsądku ![]()
|
|
kup jej 1000 szt kondonów i zaproponuj ich zuzycie hehe Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
Idzie,wy tylko k***a o jednym myślicie,mówilem ze prosze o powazne odpowiedzi a nie takie debilne...a to tych co poważnie odpowiedzieli na moje puytanie to serdeczne dzięki ale nad takimi podarunkami myslalem ale niedawno dostakla takie rzeczy,wiec chcialem jej cos ciekawszego podarować. ____ ^_^
|
|
Ogromnego pluszowego misia. Na pewno będzie szczęśliwa,bo jak Ciebie nie będzie przy niej to będzie mogła się do niego przytulić i pomyśleć o ofiarodawcy:) Pozdrawiam:) G a z e l a ![]()
|
|
Najlepiej wieeeeeeeelką, grubą gazele! Głos Rozsądku ![]()
|
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaale śmieszne!!! G a z e l a ![]()
|
|
najlepiej bialego misia, jak z piosenki.
|
|
Slash forever wild na raz:DD?? ![]()
|
|
Krzychu007 : kupuj wszystko tylko nie misia...bo nie wiem czy 17 letnia dziewczyna chcialaby dostac misia na urodziny ....to taki ...,,zacofany'' prezent:D
|
|
Zacofany to chyba jesteś Ty NY1984.Czytaj dokładnie. Skoro wcześniej dostała prezenty: typu biżuteria, perfumy,stringi czyli typowo kobiece akcesoria,to czemu teraz nie mogłaby się poczuć jak mała dziewczynka? G a z e l a ![]()
|
|
ty moze być na raz jak da radę :D ahahahahahhahahhhahahaha Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
a tak serio to kup jej jakies zwierzątko legwana węża moze nawet kraba :) zależy co lubi a ewentualnie zapros ją na kolację w polonezie :) oczywiście tym fso Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
;) ale smichu tu ze aż boki zrywać;/ niektorzy z was maja za***costam pomysły. Slash forever wild: a może kangura??:>:P ____ ^_^
|
|
Gazela po pierwsze nie ,,Ty'' bo ja mam imie. A po drugie nie ,,zacofany '' jakby co tylko ,,zacofana'':P pozdrawiam Cie serdecznie.
|
|
NJ1984 napisał(a): > Gazela po pierwsze nie ,,Ty'' bo ja mam imie. A po drugie nie > ,,zacofany '' jakby co tylko ,,zacofana'':P pozdrawiam Cie > serdecznie. NJ1984, faktycznie Twój nick wiele mówi: New York, a może New Jersey? Niestety nikt tu nie jest wróżką, żeby zgadywać, co ten skrót oznacza. Po drugie, mówisz, że masz imię... sam go w Twoim profilu nie odnalazłem :). Gazela użyła nicku. Żeby napisała tylko "Ty", wtedy mogłabyś się czepiać. Pozdrawiam serdecznie :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Dziękuję Markac-jesteś kochany:) Rzeczywiście nie jestem jasnowidzem,a szkoda:) Pozdrowionka:) G a z e l a ![]()
|
|
Krzychu007 zanim cokolwiek nazwiesz "debilnym", przeczytaj swój podpis na tym forum. Nigdzie nie znalazłem znaczenia słowa "swore", debilu. Głos Rozsądku ![]()
|
|
Chyba, że chodziło Ci o "swear"... Głos Rozsądku ![]()
|
|
markac: tak sie sklada ,iz w jednej z wypowiedzi na forum pisalam jak sie nazywam ;/ pozdrawiam.
|
|
a ktos musi teraz szukac i patrzec...zeby zobaczyc jak masz na imie? napisz w profilu i po klopocie! ![]()
|
|
Jaki ty madry heh .... czemu mam pisac jak mozna poszukac :P przeciez jak ktos zadaje pytanie ,to tez padaja odpowiedzi typu :to juz bylo ,poszukaj sobie:P:O i nie krzycz na mnie dziecko....
|
|
4 lata starsza....i juz sie burzy! i te minki w stylu ::O to pasuja do dziecka w wieku 12 lat...a w tym wypadku kto bedzie szukam w 1000 tematach i jeszcze kazda wypowiedz czytam...tylko po to zeby zobaczyc jak masz na imie...i kto powiedzial ze ja krzycze...jakbys nie zauwazyla to ja pisze. Dziecko he he he ...n/c ![]()
|
|
No wlasnie ...jestes dziecko ,bo sie napinasz bez powodu :P:P:P
|
|
xD :O :C :F :S :I :| :< >:| :P:P:P:P:P:P:P:P:P :))))))) ![]()
|
|
A slyszales GlosieRozsadku o takims czyms jak 'past tense' (czas przeszly, po naszemu)? Wyrozumialosci i tolerancji trochu, mili Panowie i Panie - troszke wyrozumialosci, prosze. Pozdrawiam, wychu
|
|
Glosierozsadku, nic Ci nie poradze,ze nie znasz angielskiego,a po drugie nikogo nie obrazalem tylko mowilem o wypowiedziach ze sa debilne a nie o ich autorach. ____ ^_^
|
|
heh w jednym temacie dwie różne kłótnie ;D
|
|
proponuję książkę- np. tomik poezji Szymborskiej, czy cos w tym stylu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |