Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szyba dekoracyjna do kuchni |
Witam. Chciałbym w kuchni zamontować dekoracyjną szybę z jakimś widokiem zamiast płytek. Moglibyście coś doradzić gdzie w Łomży można coś takiego zamówić, najlepiej z montażem i jak to wygląda cenowo? Potrzebuję ok. 2,5m2. bigi2004
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szyba dekoracyjna do kuchni |
Uniglass na Krasce robi takie rzeczy
|
|
Interesuje cię panorama miasta czy natura ?
|
|
Nie wiem jeszcze jakieś kwiatki fioletowe lub ziarna kawy bigi2004
|
|
My zrobiliśmy tańsza wersje.tapeta i na to szyba z uniglasu.tez wygląda ok.a poza tym zawsze można zmienić sobie wzór jak się znudzi
|
|
A jak to cenowo wyszło? bigi2004
|
|
sama szyba hartowana wyszla cos kolo 300 zł, z wywierconymi otworami montażowymi i pod gniazdko,my braliśmy bez montażu bo za wywiercenie 2 otworów i przykrecenie życzyli sobie sporo a to jest 5 minut roboty
|
|
kupowałem ok.miesiąca temu w uniglass za ok. 2,6m2 cena 1800zł
|
|
Jak masz kuchnie gazowa musi byc hartowana a gdy płyta indukcyjna polecam Lacobel dużo tańsze a efekt taki sam. Mam oklejone 3 ściany w sumie ok 7 metrów długości za 1200 z montażem na gotowo
|
|
http://zapodaj.net/f01e347cf5a4a.jpg.html http://zapodaj.net/19ac6fb594f64.jpg.html jeżeli interesowały by widoki miasta to mam kilka sztuk panoram w wysokiej rozdzielczości, pozostały na kompie gdy szukałem dla siebie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |