Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Miejsca przyjazne psom |
Poszukuję informacji o restauracjach/pubach/kawiarniach/galeriach/sklepach itp. przyjaznych psom. Wszystko na potrzeby serwisu www.piesnaurlopie.pl gdzie znajduje się mapa miejsc przyjaznych zwierzętom. Będę wdzięczna za info w komentarzu albo maila: a.gastol@piesnaurlopie.pl Ważne, żeby podać też info czy miejsce ma jakieś ograniczenia np. tylko małe psy czy wszystkie :) Pozdrawiam, Aneta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Miejsca przyjazne psom |
W Łomży wszędzie są raczej zakazy wchodzenia z psami, tak więc miejsca przyjazne w dalekiej świetlanej przyszłości. Na dzień dzisiejszy tylko sklepy zoologiczne i gabinety weterynaryjne.
|
|
W Łomży to jeszcze można dostać ochrzan od obcego człowieka za wyrzucanie do kosza na śmieci tego, co pies zostawił na trawniku, a co tu mówić o psie w restauracji... A poza tym, po co zabierać psa w takie miejsca?
|
|
Szkoda :( Mam nadzieję, że kiedyś się to zmieni :) Aneta
|
|
\"A poza tym, po co zabierać psa w takie miejsca?\" Myślę, że jak się wyjeżdża z psem np. na urlop to warto znać miejsca, gdzie można zabrać psa ze sobą, żeby nie musiał biedak siedzieć całymi dniami w hotelu :) Aneta
|
|
Aneta: inicjatywa bardzo dobra. Ale w małych, pisowskich miasteczkach pies to nadal zwierzę gospodarskie. Murzyn, Arab, Żyd to ciągle tutaj sensacja. Książki czytają jeno emeryci, a na reprezentacyjnej ulicy na ławeczkach przesiadują żuliki... Ale życzę wytrwałości. Pozdrawiam.
|
|
W kwiaciarni na ul. Broniewskiego przy Alior Banku zwierzaki są zawsze mile widziane, tak usłyszałam od Pani pracującej tam. Zachodzę tam z moją suczką zazwyczaj podczas spaceru, nikt nie ma nic przeciwko :)
|
|
oda napisał(a): > W kwiaciarni na ul. Broniewskiego przy Alior Banku zwierzaki > są zawsze mile widziane, tak usłyszałam od Pani pracującej > tam. Zachodzę tam z moją suczką zazwyczaj podczas spaceru, > nikt nie ma nic przeciwko :) Bardzo dziękuję :) Jest jakieś światełko w tunelu :) Aneta
|
|
Adamus, dziękuję :) Przyda się :) Aneta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |