Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża i przepisu ruchu drogowego |
Ludzie z Łomży kto Wam dał prawo jazdy, wystarczy że wyłączą światła na kilka godzin i głupiejecie. Jakim cudem wy macie prawo jeździć autem i kto jest za to odpowiedzialny? Krew człowieka zalewa.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża i przepisu ruchu drogowego |
A konkretnie, co masz do BLM-ów etc.? :) Nalepiej zacznijmy naprawiać świat od siebie, bo wszyscy popełniamy błędy. Różnimy się tylko, co do ich oceny.
|
|
Do BL mam, że jeździć nie potrafią u siebie!!!! Czytaj ze zrozumieniem.
|
|
Jaśniej, bo to jest bełkot słów, jakie światła ,o co chodzi w tym jeżdżeniu,a za co ma być odpowiedzialny?
|
|
najlepsi to czuby z kolna
|
|
Żaden bełkot, przeczytaj jeszcze raz. Nie wiem o które światła chodzi Alicji, ale ja dziś po siódmej rano przejeżdżałem przez rondo Solidarności z wyłączoną sygnalizacją. Komedia do potęgi entej! Stoją ciocie, wujki i nie wiedzą co robić. Jakby stado neandertalczyków wypuścili na Rondo Waszyngtona. Stoisz i nie wiesz co ci taki zrobi :D A odpowiedzialni są ci niedouczeni jak i tacy, którzy takim gagatkom dają prawka. Proste. Piszę poprawnie po polsku.
|
|
A może tatuś lub mamusia tam stała?
|
|
Najprawdopodobniej to jeźdzą daltonisci
|
|
w czym problem? nie działa sygnalizacja? obowiązują znaki pionowe
|
|
wczoraj na rondzie między stokrotką a kauflandem miałem to samo wrażenie, nie BLM, BKL, BZA a właśnie barany w BL.... powinni prawo jazdy zabierać, bo to masakra się działa !!! WSTYD !
|
|
...jaka jest zależność między umiejętnością jazdy i znajomością zasad ruchu drogowego a rejestracją jaką mamy przykręconą do zderzaka? Dziękuję za uwagę. Gdyby kobieta była czymś dobrym...i Bóg by miał jedną.
|
|
jak juz dyskusja o ruchu drogowym to mam pytanie---- czy zostalo zatwierdzone prawo , ktore mowi ze PIESI BEZ OGLADANIA SIE WLAZA NA PRZEJSCIE NIE LICZAC SIE Z TYM , ZE np. ktos moze zrobic im z doopy garaz?! Tir tak z miejsca sie nie zatrzyma a widzialam taka sytuacje nie raz. Miedzy nami mowiac wsadzilam pare jobow takim ekspertom przechodzacym gdy jestem 0,5-1 m przed przejsciem. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
rzepicha, a Ty co, wyborcą pisu jesteś? Nie napinaj się tak. Kultury trochę i już. Przyjrzyj się, jak jeżdżą mądrzejsi od Ciebie i bierz przykład. Szczególnie teraz, w deszczowe dni. Pozdrawiam.
|
|
co się dziwić \"rzepie\", mordę zawsze drze a głupia baba nie zna obowiązującego prawa, jak się o czymś pisze, trzeba mieć przynajmniej odrobinę własnego rozumu i wiedzy w temacie! ... już dawno propozycja NIEAKTUALNA nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupia baba nic nie zrozumie Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
vox zwracasz uwage gdy ktos odpisze tobie po chamsku , a ty palancie robisz to ciagle. mysle , ze wiecej nie bedziesz wymagal w stosunku do siebie respektu.Powtarzam obserwujac twoje wpisy jestes cham , palant , burak , jelop. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
rzepa, jebie mnie twoje zdanie ! od ciebie głupia babo nie wymagam szacunku a respekt i szacunek takich idiotek , jak ty mam głęboko w dopie hahaha każdy palant, może mi napisać co chce ! a ja na to jak na lato Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
\"rzepa, jebie mnie twoje zdanie ! \" ;))) a daj ci boze , niech az oczy na wierzch ci wyleza - inteligencie powiatowy :))))) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Zajechało mi tu zezowatym :)
|
|
Za wtargnięcie pieszego na przejście powinny być wyższe kary!!
|
|
i czas dziada \" marudy\" dawno się tu już skończył , bez towarzystwa wzajemnej adoracji , fanów z gimbazy - skończyły się jego głupkowate komentarze , brylowanie na forum , powiedz w którym hospicjum dogorywasz czerwona gnido , dam jakiś datek na lewaka jeszcze tylko lizanie dopy \" rzepie\" mu pozostało haha a tak zawsze jadem na nią pluł ! Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |