Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
OC |
ile kosztuje oc za audi a6 c5 kombi z silnikiem 2,4
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: OC |
Idz do ubezpieczalni i sie dowiedz
|
|
to zalezy od tego jaką dostaniesz znizke,ktora jest uzalezniona od wielu czynnikow,np wiek , wlasciciela auta , ile lat ma prawko, jazda bezwypadkowa , rocznik auta itd,
|
|
Twoje pytanie to tak jak byś zadał ile kosztuje kilogram schab odpowiedz masz poniżej cena plasuje się od 10 zł do 22zl
|
|
gwarek nam w sedanie 2,4 - oc mam w libety płac 323 zł rocznie .Ubezpieczałem u tego Pana-polecam Agencja Usług Ubezpieczeniowych Sławomir Kosiński tel. kom. 694 902 842 ul. Kanarkowa 5 18-400 Łomża woj. podlaskie
|
|
on804 dzięki
|
|
W internecie można łatwo składkę wyliczyć w kilku firmach Hejka, pozdrawiam
|
|
Zapłacisz ze 2 tysi bo czymś takim jeździ grupa podwyższonego ryzyka czyli patologia.
|
|
: wa£ek_pospolity -patologia to Ty mniemam ze z buta napierdalasz ...
|
|
A zapomniałem dodać trolu jden gimbusie zw cholewkę pod celą pukany ...
|
|
UDI A6, kiedyś podobały mi się te auta, \"teraz jestem już starszy i poważniejszy...\"
|
|
Mam tylko nadzieję że brałeś OC w PZU bo ostatnio jest niezła nagonka na nich http://www.kredyt-portal.pl/czy-warto-ubezpieczyc-samochod-w-pzu.html A tak swoją drogą moja znajoma ma A6 z 2008 roku i dla mnie to jest po prostu bajkowa limuzyna tylko pozazdrościć.Audi A3 też są fajne;) Hejka, pozdrawiam
|
|
Dodam od siebie, że na OC nie ma co obecnie oszczędzać. Obecnie jest tak, że jak ktoś nas przywali (sprawca), to odszkodowanie wypłaca nam nasz ubezpieczyciel, a on dochodzi odszkodowania u ubezpieczyciela osoby poszkodowanej lub w drogowym fundusz gwarancyjnym. Przez co ta cała procedura została ograniczona do minimum. Wspominali też o tym jakiś czas temu na http://www.forum-kredytowe.pl/f152/.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |