Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pijana czekolada |
Czy ktoś zna taki wynalazek? Wiem, że podają taką czekoladę w restauracji Mekong w Krakowie. Moja kuzynka właśnie tam ją piła i mówi, ze jest wyśmienita. Chciałbym taki napój zrobić żonie z okazji rocznicy ślubu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pijana czekolada |
to zrób i d.py nie zawracaj może elektro to ma bo usilnie nam podrzucasz ich reklamę Autor: marian57 (---.dynamic-ra-2.vectranet.pl) Mamy boscha i nie narzekamy. Znaleźliśmy ją na stronie electro.pl Znajduje sie tam duży wybór pralek . Ceny też są zróznicowane. Autor: marian57 (---.dynamic-ra-2.vectranet.pl) Proponuje posadzić syna przy sobie, on najlepiej będzie wiedział co chce. Na stronce electro.pl znajdziecie duży wybór i na pewno coś sobie wybierze. Autor: marian57 (---.dynamic-ra-2.vectranet.pl) Zawsze gdy szukamy coś do domu korzystamy ze strony electro.pl i tu właśnie znaleźliśmy odkurzacz ETA 086990000 Efektiv spisuje się znakomicie. Autor: marian57 (---.dynamic-ra-2.vectranet.pl) Zasadniczo jak robię prezenty, to nie biegam po sklepach.Korzystam ze strony electro.pl Tu zawsze znajdę coś ciekawego. A dla szesnastolatka, to może smartfon / kupiłem siostrze w podobnym wieku/ , lub aparat fotograficzny.
|
|
pijana czekolada? nigdy czegoś takiego nie słyszałam, znasz już przepis?
|
|
pewnie na electro.pl będzie to cudo.Niesamowite.Kup żonie czekoladę i półlitra.Na jeden ch....wyjdzie.
|
|
Albo upij murzynkę.Będziesz miał pijaną i łatwą czekoladę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |