Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zmiana opon w Łomży |
Witam, gdzie tanio zmienię i wyważę opony w Łomży? Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zmiana opon w Łomży |
Pryma , Racis , Na giełczynskiej , u Hitlerka , gdzie sie nie obejrzysz tam masz wulkanizacje .. na Sikorskiego od krzyżowek to masz chyba ze 3 !
|
|
słowo klucz: tanio, a nie 80zł za 20 min roboty.
|
|
Najtaniej to samemu...
|
|
no najtaniej to samemu łyszka i pojechał.
|
|
80 zł. ??? słowo klucz ??? wyszczekany jesteś, ale bez kasy i średnio rozgarnięty, może dla tego 80 zł. ci zaproponowali :-) bo moim zdaniem w większości zmieniają za ok. 50 zł.
|
|
Człowiek chce grzecznie zapytać i zaraz zbiera się stado krzykaczy. Zapytałem o to, gdzie ze mnie nie zedrą bo tak jak kolega Ja26 wyżej wspomniał - wulkanizacji jak psów i co skrzyżowanie więc nie o to pytałem. Niestety nie mam całego dnia by jeździć po zakładach i pytać, myślałem że ktoś coś poleci ale jak to zwykle bywa na tym forum, same trolle.
|
|
Ja zawsze zmieniam na Gielczynskiej cena jak wszedzie,ale szybko i bez poprawek. ja
|
|
Ja ostatnio zmieniałem za statoilem. Dwie nowe opony zakładałem na felgi i zamieniałem miejscami (tył - przód) to zapłaciłem 30zł, więc myślę że za komplet wzięli by 50zł. Może gdzieś za 40zł znajdziesz ale taniej to już chyba nie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |