Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Yam Caffe piątek |
Wybiera się może ktoś w piątek do yamu? Ja zamierzam iść tam pierwszy raz i zastanawiam się czy warto. Jak wyglądają tam imprezy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Yam Caffe piątek |
Zależy co kto lubi, byłem raz kiedyś, mi się tam nie podoba, lokal dla gówniarzy. Wolę iść do warki, albo starej stolarni.
|
|
nie polecam XD
|
|
A ja polecam. Najlepszy klub w mieście z bardzo dobrą i zróżnicowaną muzyką gdzie w reszcie wymienionych lokalach wszystko co tydzień na jeden kopyt eska albo rmfmax.
|
|
Jak kto nie lubi młodych to tera najlepiej jest na quattro. Sporo napalonych biznesmenów i niedopieszczonych mężatek co daje gwarancję niezłej beki. No i dają disco polo. Dużo lepiej jak w starej stolarni.
|
|
a samemu warto tam iść ?
|
|
genia nie mam nic do młodych ludzi, nie lubię natomiast gówniarskiego zachowania. Jak pajac jeden z drugim nawali się do ostatniej inteligencji i szuka dymu, to niech się przejdzie po osiedlach i pokozaczy, w dziure go uwalą i skończy się buczenie. Głupie lolity, które mają jedno w głowie, lepiej ogłosić się na jakimś sex-portalu, albo chwilę postać przy wylocie z Łomży. Nie wrzucam wszystkich do jednego kotła, ale w większości tak właśnie jest.
|
|
Jak to kiedyś jasiu śmietana pisał :) Pizdościsk a nie lokal :)
|
|
To i mężatki tam chodzą? Ale pewnie z mężami ma sie rozumieć;)
|
|
NIE POLECAM!! Wieś tańczy i śpiew
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |