Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zmiana wizerunku godła Polski |
Po wyborach szykuje nam się zmiana wizerunku godła Polski. Orzeł już od teraz zamiast korony otrzyma moherowy beret.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zmiana wizerunku godła Polski |
To jeszcze pół biedy. Cała bieda byłaby gdyby otrzymał tęczową dvpę. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Myslalem, ze teksty o moherach przejadly sie 8lat temu.. Ale ktos widac przespal wszystko
|
|
Czekamy teraz na obiecane przez Jarosława, Szydło i PiS: 1,5 biliona złotych na inwestycje, 500 zł na dziecko, obniżenie podatków ulgę podatkową kasa dla nierentownych kopalń wyrównanie dopłat dla rolników w tej samej kwocie co rolnicy np. we Francji tanie mieszkania za 2 500 zł za m. kwadratowy miejsca pracy dla wszystkich młodych masowy powrót Polaków z emigracji powrót do wieku emerytalnego 60 lat dla kobiet i 65 dla mężczyzn kasę dla frankowiczów sieci nowych żłobków i przedszkoli skrócenia kolejek do lekarza sprowadzenie wraku Tupolewa z Rosji Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Ja jeszcze czekam na realizację chociaż jednej z tuskowych obietnic i doczekać się nie mogę przez 8 lat. Za to wiem że, pewna klika przy ośmiornicach i drogim winie na koszt Polaków, załatwiała nam potrzebę zaciskania pasa. Więc poczekajmy trochę a dowiemy się co \"nowa era\" przyniesie. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
jedni się nachapali, a nowi dopiero zaczną kraść Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Sejmowe kilometrówki wrócą :)
|
|
Teraz PiStacje w sklepach mają być za darmo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |