Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Magda |
Czym ma ktoś z was Magde część 2 na KOme??? Możecie mi przesłać na poczte??? Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Magda |
O czym mowa? Głos Rozsądku
|
|
Nagranie;) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Możesz bardziej rozwinąć temat? Powiedzieć, o co dokładnie chodzi? Jaka to Magda? Głos Rozsądku
|
|
Chodzi mi o Nagranie takie na Kome;) Rozmowa z Magdą:P Nie słyszałeś nigdy Tego??? Prosisz o rozmowe z Magdą a taki jeden typ cie wyzywa od zboczenców ze niby jestes jej chłopakiem tej dziewczyny;) Rozumiesz??? Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
he he ja znam stronke z filmikami o pudzianie wojtku i takie tam innych koksiarzach :P
|
|
Bary20 Jak Mógłbyś Podać To Daj Namiar:) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
www.wapster.pl
|
|
cycq schowaj się kretynie! Głos Rozsądku
|
|
aaaaa wiem o jakie agranie ci chodzi:) dobre jest, nabralem każdego na nie:D niesety nie mam tego już. Mialem to od juz maja, hehhehe
|
|
"...to ty jestes pewnie ten zboczeniec..." heheheheh dobre jajca ale nie slyszalem nic o 2 czesci:) Pakero jak znajdziesz jakis namiar lub cos w tym stylu to daj znack na forum:) pozdro "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
http://video.google.com/videosearch?q=genre:comedy http://www.milanos.pl/panek-pudzian-kreatyna.php?id=koks i jeszcze jedno stronke miałem tylko gdzieś mi się zawieruszyła :P
|
|
|
no i co??
|
|
...Mięsko.
|
|
Faktycznie, pierwsza część wymiata. Nabrałem kumpla 2 razy pod rząd ;-) Drugiej szukałem, ale ani śladu w necie. Głos Rozsądku
|
|
Ja mam magde2 na telefonie :)
|
|
Bartes a nie wiesz skad moge zdobyc??? Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Pakero poszukaj na BearShare i na DC++ Głos Rozsądku
|
|
Jak ktoś chce to się zgłosi moge na kompa wzucić i wysłac albo gdzies umiescic to piszcie ale ta magda2 to ma 30 sekund , mam tesz ksiedza rydzyka jak sie modli do alkocholi i te inne bajery. jak cos to jutro dzis nie ejestem w stnaie .
|
|
Bartes ja chetnie skorzystam jak dasz rade to spakuj to i podeślij na paszczurek85@wp.pl
|
|
Słyszlem to ,idiotyczne ,szkoda czasu.
|
|
Lans Bans hajs ... :D
|