Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Meble z drewna naturalnego - sosna |
Gdzie w Łomzy kupie meble (do pokoju dziecinnego) z drewna naturalnego - sosna ? Kilka lat temu kupowaliśmy czesc takich mebli w meblowym przy media expert ale już tego sklepu nie ma. Objezdzilismy dziś 5 sklepow z meblami i nigdzie takich nie maja. Chodzi mi o zakup szafy i ewentualnie jeszcze czegos.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Meble z drewna naturalnego - sosna |
Przed Rumińskim po prawej jest stolarz chyba Mirek zaje.... meble robi drewniane nie z odpadów śmieciowych tzn z płyty wiorowej
|
|
w jysku są meble przynajmniej częściowo z sosny zrobione. a w pozostałych to raczej nic sie nie znajdzie niestety. ewentualnie ikea... albo na zamówienie u stolarza
|
|
Znalazłem http://www.mirt-meble.pl/ Piękne meble widziałem na żywo. Wy w Łomży macie taką popier.... mentalność dać zarobić komuś z Jysk, kupić meble w Krakowie , Katowicach, Łodzi itd byle nie dać swojemu zarobić. Tak jak Pan M.... z wzgs kupił maszynę na śląsku u austryjaka byle tylko przypadkiem Pan D. Ł. nie zarobił chociaż miał taką sama a może i lepszą w magazynie 100 metrów od Pana M. Co to k.... za naród
|
|
Nie ograniczaj się wyłącznie do miasta, bywa że w sieci dokładnie te same meble są do kupienia za 2 razy mniejszą kasę. Zobacz - http://www.urokdrewna.pl A fakt faktem, że drewniane meble będą miały po prostu o wiele wyższą jakość, będą trwalsze - o coś takiego tutaj chodzi.
|
|
Naprawdę fajne meble możesz kupić w http://hoom.co/ . Mają bardzo szeroką ofertę, a ich meble są wspaniałe. Oryginalne i stylowe. Gorąco polecam.
|
|
kempa i inne to takie zarobkujące trolle które wklejają tylko linki do stron firm które im za to płacą. nie polecam ale za to mogę śmiało polecić MIRT z Łomży.
|
|
Ja kupowałam dla swojej małej białe mebelki w sklepie internetowym , zaczęłam od takiej komódki i później dobierałam resztę mebli w tym stylu http://urzadzaj24.pl/44-komody-bia%C5%82e- :)
|
|
Ja swoje mebelki kupowałem przede wszystkim na urokdrewna.pl bo mają prawdziwe drewno i szybkie dostawy towary. Nie trzeba czekać dłużej niż kilka dni.
|
|
|
Takie meble możesz poszukać w castoramie. Na pewno znajdziesz meble ogrodowe
|
|
no i kolejny troll wykopuje stare tematy by wklejać linki
|
|
|
A gdzie kupiliście meble do pokoju dziecięcego? W sklepach stacjonarnych, u stolarza, czy przez internet? Ja zastanawiam się właśnie nad takim stolikiem dzieciecym. Co o nim myślicie? Podoba Wam się?
|
|
Chciałbym Wam polecić sprawdzić stronę, na której znajdzieciesklep meblowy Meble Adell, w którego ofercie znajdziecie m.in. meble biurowe Oświęcim . Jeżeli jesteście zainteresowani ich ofertą, to wszystkie informacje znajdziecie na stronie.
|
|
Dla mnie meble tylko z dębu
|
|
Dąb jest super tylko obecne ceny takich mebli to \"kosmos\". Dębina poszła tak do góry, że normalnego człowieka nie stać na nowe meble dębowe. Jeżeli szuka się mebli polecam najciekawsze newsy z branży mebli biurowych - Magazyn Explorer
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |