Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
iphone |
pomocy... mam zablokowanego iphona na kilka tysiecy godzin i nie moge go uzytkowac... podlaczam go pod kompa itunes i nie czyta go bo ma haslo zalozone co mam zrobic;//
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: iphone |
Zanieś do Help Gsm
|
|
lub oddaj właścicielowi ...
|
|
proponuje te drugie
|
|
Idz na policję oni go naprawią
|
|
oddaj go mi ja sie nim zajme
|
|
help gsm to gownooo !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
W takiej sytuacji możesz odblokować go przez aplikację Find My iPhone na innym iPhonie lub iPadzie (znajdź mój iPhone) lub Mac. Wpisujesz wtedy swój AppleID i hasło i pokazuje ci gdzie on się znajduje- wybierasz wtedy między opcjami zablokuj/odblokuj/wyświetl na ekranie wiadomość/użyj dźwięku. To dziecinnie proste ale nie obejdzie się bez innego urządzenia Apple . Warunkiem jest to, ze było aktywne konto iCloud.
|
|
W wypadku gdy iPhone nie jest podłączony do żadnej sieci Wi-Fi / 3G , nie ma szans na odblokowanie . Możesz pożegnać się ze wszystkimi danymi na urządzeniu. Zostaje ci tylko zrestartowanie urządzenia w serwisie.
|
|
filmo mozesz jakos podac mi cos zebysmy normalnie popisali bo patrze sie znasz na tym?
|
|
Udaj się do punktu naprawczego takiego jak espo.com.pl http://www.it.wortale.net/401-Jak-wylaczyc-funkcje-Find-my-iPhone-.html
|
|
a skad masz tego iphona? :P
|
|
Najlepiej idź do punktu naprawczego, pomogą Ci za niewielką opłatą http://wortale.net/tech,ac99/hardware,ac155/jak-wylaczyc-funkcje-find-my-iphone,97
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |