Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rejestracja urzad pracy od której ? |
od której godziny rejestrują ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rejestracja urzad pracy od której ? |
Od 11.00 :)
|
|
od 8,ale żeby zdążyć wziąć numerek trzeba przyjść ok 6-7 .Jeszcze lepiej zarejestrować się wstępnie przez internet,wtedy automatycznie wyznaczą Ci datę I godzinę kiedy masz się stawić na rejestrację w urzędzie Życie to nie bajka,życie to je walka! ;)
|
|
Polecam iprzez internet świetna sprawa sam ustalasz godz i termin ja tak zrobiłam zero problemów
|
|
Ja o 12 wstaję codziennie i idę do zatrudniaka spytać się czy nie ma dla mnie pracy. Przykro nie mają.
|
|
Nie wprowadzaj ludzi w błąd i niepotrzebnego zamieszania. Sprawdź i dopiero wydawaj opinie :-( ego666 zapraszam do PUP dom pokoju 203
|
|
LNajlepiej pół godziny przed fajrantem tych nierobow,oczywiście nr.nie będzie lecz ich zebranym obowiazkiem jest was przyjąć - w przeciwnym razie skarga! A wtedy to oni będą stać za bilecikiem. Wierzcie mi że was przyjma choć będą się kwasic ...
|
|
Nie wiecie gdzie i jak się rejestrować, to tak Wam chce się pracować. Powinniście mieć wszystkie dane z Urzędu Pracy w jednym paluszku. Czy problemem jest znaleźć wszystko w internecie, a nie innym d.... zawracać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |