Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
funkcja screen mirroring |
Witam posiadam telefon HTC desire 310 i kino domowe Samsung HT h5550. Nie działa mi funkcja screen mirroring. Może ktoś wie dlaczego? Mogę wyświetlać filmy na TV ale tylko z yt. Bluetooth tez działa poprawnie. Próbowała na różnych aplikacjach allcast, imediashare, localcast. Nie mogę połączyć smartfona z telewizorem. Miał ktoś podobny problem?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: funkcja screen mirroring |
Masakra ...
|
|
TWÓJ TV PEWNIE TEGO NIE OBSŁUGUJE.JA MAM TV SAMSUNG I TEŻ MI TO NIE DZIAŁA BO FUNKCJA TA WESZŁA O DWA MODELE DALEJ.mój tv Samsung d6500
|
|
A Ty transporter się nie odzywaj
|
|
Mimo że kino obsługuje ta funkcję? Mrj
|
|
upewnij sie ze twoj telefon wspomaga funkcje screen mirroring. ta funkcja nie potrzebuje zadnego dodatkowego oprogramowania na telefonie i powina (jezeli wystepuje) byc gdzies w ustawieniach. jezeli chcesz przeslac film z telefonu do tv przy uzyciu ktoregos z serverow dnla to z reguly obsluguja one tylko pliki z rozszezeniem .mp4 ps: szybko poszukalem na necie i w oficjalnym firmware w desire 310 nie ma obslugi screen mirroring praktycznie jedyny sposob aby uzyskac wyswietlanie ekranu telefonu na tv to uzycie kabla mhl i podlaczenie telefonu bezposrednio do gniazdka hdmi to ze jestes w stanie widziec filmy z youtube to dziala poprostu w nieco inny sposob. twoje kino domowe jest podlaczone do netu poprzez prawdopodobnie wifi tak samo jak telefon. poprzez uzycie ktorejs z aplikacji telefon komunikuje sie z kinem domowym i wysyla polecenie aby dany film wyswietlac bezposrednio z youtube. jezeli mialbys pelny screen mirroring to na telewizorze widzialbys dokladna kopie ekranu telefonu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |