Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Glany - chodzicie, chodziliście kiedyś? |
Przyznawać się :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Glany - chodzicie, chodziliście kiedyś? |
Pies jak nie ma co robić to jaja liże a człowiek m.in. zakłada kolejny durnowaty temat. Chyba masz na 12-ą do szkoły i się nudzisz?
|
|
Nadal chodze. Najwygodniejsze buty pod słońcem. Jak również bardzo wytrzymałe. Wiele zalezy od tego w jakie zainwestujesz. Nie polecam kupować butów ze sztucznej skóry bo noga szybko sie w nich poci i potem śmierdzi. Lepiej jest kupić buty dobrej polskiej firmy z prawdziwej skóry. O wiele wygodniej będzie CI się w nich chodziło. Zerknij sobie tutaj: http://www.butyotmet.pl/glany-meskie - obecnie mają tam bardzo dobre glany. Nosze ich buty od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolony.
|
|
Nosiłam w okresie buntowniczym! :) Juz mi przeszło, teraz wole bardziej kobiecy styl.. Ale wspominam dobrze :) _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Nosiłem całe lata temu. :) Teraz już z nich zrezygnowałem i raczej do nich nie wrócę.
|
|
a mnie się podobają i czasem sobie chodzę. Ale ja nie lubię tych czarnych wysokich tylko z niższym stanem i kolorowe na przykład takie http://sprzedajemy.pl/nowe-niebieskie-lakierowane-glany-julia-s,20357137 bo te czarne to mi się kojarzą z metalami o długich i tłustych włosach. A takie są według mnie urocze.
|
|
Jak to wyglada?!
|
|
Szczerze mówiąc to w pewnym momencie rozważałem zakup takich butów ale po przymierzeniu i zrobieniu kilku kroków uznałem, że to nie dla mnie ;) Mimo wszystko moim priorytetem przy zakupie obuwia jest nabycie butów, w których noga będzie się czuła komfortowo, a niestety w glanach na dłuższą metę jest o to bardzo trudno ;) Nie wyobrażam sobie chodzenia w nich przez cały dzień. Muszę jednak przyznać, że z czasów szkolnych pamiętam wielu rówieśników i rówieśniczek korzystających z tego typu obuwia...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |