Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ING wpłatomat Łomża |
Siemka, ja z takim pytankiem, otóż jakie są Wasze opinie na temat wpłatomatu ING banku śląskiego w Łomży bo czytałem trochę na ten temat i w niektórych przypadkach było tak że wpłatomat się zaciął i nie wpłacał na konto a niestety innego sposobu wpłaty na konto nie ma w Łomży.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ING wpłatomat Łomża |
To po ci konto w takim banku?
|
|
|
W pko bp tez jest przeciez
|
|
a czy mając konto w ing mogę korzystać z innych wpłatomatów np. innego banku lub co pewnie mało realne kas w innych bankach?
|
|
Człowieku, a po co ci ten problem? Nie ma innych banków?
|
|
Wiadomo że są, tylko akurat nie wiem czy lepsze w jakimś tam sensie.
|
|
Ja mam w PKO BP i jest wszystko on line wpłatę na konto. Nie trzeba stać w kolejkach i wszystko jest ok. Polecam bank na Placu Kościuszki tam sprawnie wszystko chodzi pod warunkiem, że każdy korzysta wg wskazówek bankomatu/ wplatomatu.
|
|
Czy mbank ma wpłatomat w Łomży??
|
|
Szkoda, że nie ma więcej bankomatów ING. To właściwie dotyczy każdego większego miasta, nie tylko Łomży.
|
|
Serio? Jest aż tak źle? Znalazłam informację, że ing bank ma 837 bankomatów w Polsce. Wydaje mi się, że to całkiem sporo. Dzisiaj i tak się częściej płaci bezgotówkowo. Mam rację? Najważniejsze, żeby nie było opłat za wypłaty, prawda?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |