Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wersalka... |
na 4lomza ogłoszeń nie brakuje,jedno z nich:oddam wersalke za dobrą czekoladę,brać czy nie brać?ciekawe czemu ktoś chce oddać,jak myślicie?osoba z nabardziej trafną odpowiedzią wygra dobrą czekoladę:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wersalka... |
Chcieli oddać starym na wieś, ale starzy pogonili ich razem z wersalką.
|
|
Bo samemu ciężko i się nie chce z domu jej wynieść żeby wystawić do zabrania przez \" panów sprzątajacych\" ;)
|
|
pamiętam przypadek jak kumpel kupił fajny fotel za grosze,jak się okazało po zmarłej babci także od darmowych foteli i łóżek trzymam się z daleka
|
|
Wydaje mi się, że założycielowi tematu nie chce się znosić wersalki z IV piętra.
|
|
shadowrun - uważasz że meble winno się grzebać razem z ich użytkownikami?
|
|
Ma na zbyciu, to tyle ;-) sama oddałam za darmo 2 wersalki i tv. Dlaczego za darmo? Zależało mi na czasie. Nie było warunków aby trzymać zarówno nową jak i starą rzecz. Osoby które zgłosiły się po nie, to były zazwyczaj młode pary, które dopiero zaczynał swoje wspólne życie. Jak wiemy w takiej sytuacji liczy się każdy grosz.
|
|
nie dotyczy ja niemam wersalki na zbyciu tylko przeczytałem ogłoszenie ale może ty masz wersalje do oddania za dobrą czekolade:)
|
|
Sprawa może być podobna jak u mnie. Miałem starą wersalkę po babci. Do śmietnika na osiedlu na co dzień wyrzucić nie można ( tylko raz w miesiącu). Posiadam samochód osobowy bez haka , więc przyczepka odpada. Wynająłem taxi bagażowe i wywiozłem na wysypisko na ul. Akademickiej. Przyjęli za darmo, ale bagażówka mnie kosztowała 60 zł. kurs na terenie Łomży. i wszystko jasne. Ogłoszenie, które ktoś napisał że odda za darmo bardzo mądrze pomyślane i napisane.
|
|
W zeszłym roku podczas remontu również oddawałem rogówkę, tak jak wspomina przedmówca, odpady wielkogabarytowe są odbierane tylko co jakiś czas, wiadomo nie każdy może sobie poradzić ze zniesieniem czegoś o takiej wadze. Dałem ogłoszenie na olx, że oddam w zamian za zniesienie we własnym zakresie oraz symboliczne szkło , rogówka została odebrana w niespełna godzinę :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |