Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Telefon |
http://www.orange.pl/klienci_ind/telefony Mam pytanie o wybór najlepszego telefonu przy przedłużeniu abonamentu na kolejny rok Witam wszystkich bardzo serdecznie :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Telefon |
No ale nie napisałeś nic więcej. Ani jaki plan taryfowy, ani ile jesteś w stanie wydać na telefon. Mogę Ci przecież polecić Samsunga Galaxy s5 w najtańszym pakiecie abonamentowym. W końcu to świetny telefon, abonament miesięcznie nie bedzie jakoś wysoki ale bedziesz musiał sporo wydać przy podpisywaniu umowy by dostać ten telefon. Także jak możesz to napisz coś więcej na ten temat, siedzę w telefonach więc chętnie Ci polecę coś z tego katalogu tylko musisz mi pomóc i ograniczyć wybór ;) pozdrawiam
|
|
Re: Telefon |
samsung s5? przeciez to telefon z przed dwoch lat! od tego czsu pojawily sie s6, s6 +, s6 edge+. note 5. nawet starsza note4 jest lepsza od s5. jezeli cos kupowac to chyba nie przestarzaly model po to aby narzekac ze niektore aplikacje nie dzialaja itp. so fajne telefony lg g4, htc one, i nawet iphony jezeli ktos to lubi, szczegolnie ze wczoraj wyszedl nowy model 6s wiec cena na \"normalne\" 6 napewno spadnie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |