niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Telefon

http://www.orange.pl/klienci_ind/telefony Mam pytanie o wybór najlepszego telefonu przy przedłużeniu abonamentu na kolejny rok

Witam wszystkich bardzo serdecznie :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Telefon

No ale nie napisałeś nic więcej. Ani jaki plan taryfowy, ani ile jesteś w stanie wydać na telefon. Mogę Ci przecież polecić Samsunga Galaxy s5 w najtańszym pakiecie abonamentowym. W końcu to świetny telefon, abonament miesięcznie nie bedzie jakoś wysoki ale bedziesz musiał sporo wydać przy podpisywaniu umowy by dostać ten telefon. Także jak możesz to napisz coś więcej na ten temat, siedzę w telefonach więc chętnie Ci polecę coś z tego katalogu tylko musisz mi pomóc i ograniczyć wybór ;) pozdrawiam

Re: Telefon

samsung s5?
przeciez to telefon z przed dwoch lat! od tego czsu pojawily sie s6, s6 +, s6 edge+. note 5. nawet starsza note4 jest lepsza od s5. jezeli cos kupowac to chyba nie przestarzaly model po to aby narzekac ze niektore aplikacje nie dzialaja itp. so fajne telefony lg g4, htc one, i nawet iphony jezeli ktos to lubi, szczegolnie ze wczoraj wyszedl nowy model 6s wiec cena na \"normalne\" 6 napewno spadnie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org