niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
SKLEP \"ALEX\" NA UL. STUDENCKIEJ SZOK PORAŻKA!!!!!

Byłem dzisiaj w godzinach popołudniowych w tym sklepie na zakupach. Ekspedientki uwijały się jak w ukropie, nagle wpada jakieś babsko i jak zaczeła na nie wydzierać gębe, aż wokół wszystkich klientów zamurowało. Każdy patrzył na nią, jak na nienormalną. Odechciało mi się tam kupna czegokolwiek, i wyszedłem z tego sklepu. Straszna atmosfera, i tylko współczuć ekspedientkom. Często się tam zdarzają takie przykre sytuacje? Żenujące

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: SKLEP \\\"ALEX\\\" NA UL. STUDENCKIEJ SZOK PORAŻKA!!!!!

nie, a bywam czesto, ale tempo urlopowe jest

---------------------------------------------

Tempo urlopowe zwłaszcza w niedziele... panienki jakby były po Jeziorku albo imprezach Zbyszko...

Wyżej zapomniałem dodać, że wyglądała na kirowniczkę tych ekspedientek. Pokazała niezłą klase, tylko współczuć atmosfery pracy w tym sklepie.

taka rzeczywistość trzymają taką babę co ma zryty łeb za czasów prl lub społem i wyżywa się na młodych dziewczynach masakra

jaka płaca taka praca,pozdrawiam panie ekspedientki:)

Witam

To uczucie, gdy pewnego dnia wieczorem idę zrobić zakupy a tam pod sklepem stoi jakiś menel i oddaje mocz prosto na twoich oczach , po zakończeniu potrzeby fizjologicznej pyta się ciebie czy nie masz pożyczyć 5zł na piwo, patrząc się na niego zamiast wejść do sklepu pierwsze co robię to odwracam się i idę w zupełnie innym kierunku aby zapomnieć o tej przykrej sytuacji od tamtej pory nie byłem w tym sklepie ani razu. Jeżeli to prawda , że te babsko o którym wspomniałeś to kierowniczka to polecam jej wziąć szczotę przegonić tych pijaków spod sklepu i posprzątać po nich a nie wydzierać się na personel.

Ja też bywam stałym klientem sklepu. Dziewczyny są bardzo miłe ,uczynne i pracowite. Co do personelu to ciągła rotacja pracowników, nowe mało wiedzą,dopiero się uczą przez co tworzą się kolejki,współczuję pracownicom tego sklepu.

ja czet robiłam tam zakupy, faktycznie ekspedientki nie są jakieś super miłe i ih tempo podejścia do kasy czy czegokolwiek jest ślimacze... menelstwa jest dużo wokoło bo to bawełna, a tam jest jedyny przystanek autobusowy gdzie bez przypału mogą sobie posiedzieć. ogólnie okolica nie jest ciekawa, co do samego sklepu to ok, jak coś trzeba to trzeb kupić :) a jak nie trzeba to wiadomo, lepiej iść gdzie indziej (ale blaszaka społem obok też nie polecam!)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org