Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szambo lub oczyszczalnia |
Kto w lomzy montuje sprzedaje szamba i przydomowe oczyszczalnie..lub w ok lomzy dzieki za info Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szambo lub oczyszczalnia |
chcesz z drenami , na bakterie czy bez ? jaka wielkość ?, wrrrr
|
|
Martusia,po co Ci bakterię?
|
|
Lepiej zatrudnić kogoś i będzie oddzielał kupę od sików za niewielkie pieniążki.
|
|
maly jak dorosniesz to pogadamy :) wielkosc hmmm do 6m3 z drenami ale co do baktrii nie jestem pewna jeszcze..a jaka jest roznica?? Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Bo z bakteriami to jest oczyszczalnia biologiczna z osadem czynnym.Całą robotę wykonują własnie bakterie,nitkowate i inne.
|
|
ooo maly widze ze lekcje odrobione :))) Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
ale co ja Ci tu będę tłumaczył,jak dorosniesz to pogadamy-:)
|
|
Nawet nie będę Cię pytał o CHZT,BZT5,stężenie czynne osadu,sedymentacje,flotacje,wartośc fosfor,wartośc azotu,azotanów,fosforanów itd.-:)
|
|
Martusia i pamiętaj ,żeby wiek osadu byl dużo młodszy od Ciebie.
|
|
to widze maly ze masz pojecie ale mnie ogolnie interesuje kto w lomzy lob okolicach to robi.. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Ja nie ,bo jestem jeszcze na takie sprawy za mały.Może jek podrosnę ,to kto wie?
|
|
Ja jedynie mogę pomóc w jego napełnianiu.
|
|
hahahahahah kochany do tego to ja mam ochotnikow:P Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Jesli lubicie grochówkę ,to warto pomysleć też o biogazowni.Ogrzewanie domu za darmo,a nadmiar gazu wykorzystać jako napęd do generatora i sprzedawać prąd dla elektrowni.
|
|
|
Martusia i co? Bedziesz stawiała tą biogazownie.
|
|
szukam ja se firmy ktora mi to zrobi...tzn przegladam oferty itp Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Jesli jesteś upierdliwa,to biogazownia musi być-:).
|
|
ooo jestem kochany :) Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Z tymi oczyszczalniami to jest wszystko ok. Tylko trzeba uważać na pewien drobny element - http://www.aquaclear24.pl/ostrzegamy-przed-podrobkami/52 Wzrost zainteresowania takimi oczyszczalniami sprawił, że na rynku pojawiła się masa podróbek. I przy wyborze firmy, warto zwrócić na to co zostało opisane na stronie Aqua Clear najgorsze co można zrobić to kupić oczyszczalnie biologiczną, która nie spełnia żadnych norm. Dość kosztowny błąd.
|
|
Czy Google gryzie?
|
|
ODRADZAM www.szamba24.pl 862 111 862
|
|
Kto w Lomzy(okolicy) zajmuje sie takimi sprawami.Moze ktos ma juz doswiadczenie i poleci mi kogos (firme?).
|
|
Re: szambo betonowe cała Polska |
Mój mąż zakupił betonowy zbiornik na szambo z firmy Kamal-Bet. Mają transport na całą Polskę, montaż gratis i 2 lata gwarancji. Polecam http://kamal-bet.pl/index.php/oferta/szamba-betonowe
|
|
W piątnicy jest firma AQUA-INWEST (ul Stawiskowska) idz tam i sie dowiesz co bedzie dla ciebie najlepszym rozwiazaniem.porada nic nie kosztuje a sie dowiesz czegos nowego itp. BACA
|
|
Buduje dom i zastanawiam się nad szambem. Moja działka jest na takim terenie, że nawet po kilku tygodniach bez deszczu kopiąc fundament na 1 metrze głębokości stała woda. Montując taki betonowy zbiornik na szambo na mojej działce po prostu stało by ono w wodzie. Czy jest to możliwe, żeby takie szambo w takiej ziemi gdzie jest bardzo mokro było szczelne?
|
|
tutaj: http://www.ekohouse-oczyszczalnie.pl/porady.html masz informacje co bardziej się opłaca szambo czy też oczyszczalnia :) Sprzedaje odzież używaną jako hurtownia odzieży używanej: http://werona.biz
|
|
wydaje mi się że akurat szambo będzie tutaj dużo lepszym rozwiązaniem. Sprawdzałem że szamba betonowe Jędrzejów wychodzą taniej niż oczyszczalnie. Po za tym szambo zamontujesz na każdej działce a oczyszczalnie nie koniecznie.
|
|
spadaj buraki z tą reklamą admin wytnij te padliny
|
|
Właśnie też się nad tym zastanawiam ;/ http://pozyczkidlazadluzonychonline.pl http://najtanszeubezpieczeniaocac.pl
|
|
Ja też wolę szambo, nie dawno sprawdzałem właśnie ceny i zdecydowanie to najtaniej wychodzi. Widziałem szamba betonowe BETONEX i jeśli mam kupić szambo i je zamontować to właśnie od nich. Przynajmniej nie będe musiał się martwić, że coś jest nie tak bo dają gwarancję aż na 5 lat.
|
|
Myślę, że warto o takim szambie pomyśleć:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |